De nieuwe modieuze groen verkleurende brilleglazen van Transitions

Eindelijk verkleurende brilleglazen in een hippe, jonge en moderne kleur.
Ze verkleuren van helder wit binnen in huis naar G15 Ray-Ban groen in de zon.

2-Transitions_Banner_graphite_green

Transitions Signature VII, nu ook beschikbaar in graphite green
laatzien2


Een natuurlijke kleurwaarneming laat de brildrager een natuurlijker en reëler zicht ontdekken dankzij deze nieuwe tint graphite green.Deze tint werd ontwikkeld vanaf een gepatenteerde meekleurende technologie, voor een natuurlijke kleurwaarneming en een verhoogd contrast. Deze twee eigenschappen zijn meestal moeilijk te combineren omdat iedere gekleurde filter de kleurwaarneming verandert, ongeacht of onze hersenen deze herinterpreteert om de realiteit te reproduceren.

Nieuwe pigmenten werden ontwikkeld, om kleurdistorsies tot een minimum te herleiden. Daar waar traditionele gekleurde glazen de kleuren kunnen veranderen, reproduceren Transitions® Signature™ VII graphite green glazen de kleuren uiterst precies. Bijna zoals bij een transparant wit glas.


Een natuurlijke weergave van de kleuren


De kleurwaarneming door Transitions graphite green brillenglazen, met name groen en blauw, biedt de brildrager een natuurlijk zicht.Transitions_green1 Transitions_green2
Kleurwaarneming met gewoon gekleurde glazen >> << Kleurwaarneming met Transitions Graphite Green in geactiveerde toestand (zon)

Een echte moleculaire revolutie

Deze nieuwe Transitions tint geniet ook van de Chromea7 technologie, een exclusieve formule op basis van 8 pigmenten, waardoor de glazen reactiever zijn aan indirect zonlicht en dus donkerder, ook bij hoge temperaturen.
Transitions_green3

De beste UV bescherming

Transitions Signature VII glazen gecombineerd met een UV ontspiegeling waarborgen het hoogste niveau van bescherming tegen UV.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause