Varilux Digitime glazen, speciaal voor beeldscherm werk gemaakt

BELANGRIJK >> OP AFSPRAAK
wegens coronamaatregelen

Om het aantal klanten tegelijk in de winkel, en de wachttijden en wachtrijen buiten te beperken, werken wij voor oogmetingen, het kiezen van een bril of zonnebril, en aanpassingen en metingen voor contactlenzen momenteel
ZO VEEL MOGELIJK OP AFSPRAAK.
Om een afspraak te maken kan u best BELLEN naar 052/44 46 07
tijdens de normale openingsuren.


Dit omdat ALLE APPARATUUR, alle GEPASTE BRILLEN en ZONNEBRILLEN en alle aangeraakte oppervlakken na elke klant moeten ONTSMET worden.

VARILUX DIGITIME (Varilux Eyezen)
de nieuwste generatie dégressieve brillenglazen, ideaal voor BUREEL WERK, COMPUTERWERK ENZ, een echte bureaubril of computerbril, een leesbril met extra verte bereik.Een NIEUW revolutionair brillenglas: vanaf Mei 2015 verkrijgbaar.
Varilux DIGITIME brillenglazen geven daarbij ook nog extra verlichting tegen VERMOEIDE OGEN veroorzaakt door frequent beeldscherm gebruik, tablet gebruik en smartphone gebruik!!


Eyezen01

EYEZEN by Essilor, brillenglazen, zijn speciaal ontwikkeld naar de behoeften van deze tijd, smartphone, iPad, laptop, Tablet en pc. We kijken allemaal gemiddeld tot 4u per dag op een beeldscherm, met VERMOEIDE OGEN tot gevolg.

EYEZEN brilglazen gaan deze vermoeidheid ACTIEF te lijf door het nabijzicht te ondersteunen. Er zijn 2 versies, namelijk:

- De ESSILOR EYEZEN glazen voor dagelijks gebruik, voor mensen tussen de 20 & 45 jaar met symptomen van vermoeide ogen of CVS syndroom , of voor zij die hun ogen meer rust willen geven tijdens en na het werken op beeldschermen, spmartphone enz. Standaard uitgerust met EYE PROTECT SYSTEM, een revolutionaire filter die het blauwviolet licht tegenhoudt maar paarsviolet licht, belangrijk voor ons immuunsysteem, doorlaat.

- De VARILUX DIGITIME glazen voor zuiver beeldschermwerk, een verbeterd dégressief brillenglas (ook wel bureaubril, bureauglas, computerbril en/of tussenzicht bril genoemd) om dit werk, eventueel in combinatie met Smartphone én tablet, aangenamer en veel makkelijker te maken. Standaard uitgerust met EYE PROTECT SYSTEM, een revolutionaire filter die het blauwviolet licht tegenhoudt maar paarsviolet licht, belangrijk voor ons immuunsysteem, doorlaat.

computer-bril- bureaubril-tussenzicht bril-intermediair zicht

GEBRUIKERS VAN VOORAL SMARTPHONE EN TABLET

VARILUX DIGITIME
NEARvarilux eyezen NEAR

varilux eyezen NEAR-2

OVERWEGEND BUREELWERK EN COMPUTERGEBRUIK


VARILUX DIGITIME
MID


varilux eyezen MID


varilux eyezen MID-2

GEBRUIKER VAN GROTERE BEELDSCHERMEN OP GROTERE AFSTAND

VARILUX DIGITIME
ROOM

varilux eyezen ROOM

varilux eyezen ROOM-2


VERGELIJKING varilux eyezen brillenglazen
Soorten varilux eyezen brillenglazen
gewone leesbril is wazig op computer en smartphone
gewone leesbril is wazig op computer en smartphone
Varilux Eyezen scherp op computer en smartphone
Varilux Eyezen scherp op computer en smartphone


DANKZIJ CRIZAL® PREVENCIA IS DE DRAGER BESCHERMD TEGEN SCHADELIJK UV- EN BLAUWVIOLET LICHT, ONDERVINDT MEN MINDER SCHITTERINGEN VAN BEELDSCHERMEN EN ERVAART MEN BETER CONTRAST.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause