Gewenningsgarantie én 3 JAAR breuk, diefstal én verliesgarantieop uw Varilux

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.

Menu multifocale glazen

Varilux center - De Varilux 9-proef


VARILUX CENTER

D
É EXPERT VOOR UW MULTIFOCALE GLAZEN

ERKEND VARILUX-CENTER

ALLEEN bij ons, de 9 Varilux Center garantie's

met onder andere:

- 100% gewenningsgarantie: niet tevreden? GRATIS andere glazen

-
3 JAAR garantie op breuk, diefstal én verlies van uw brillenglazen.

-
Garantie fout oogarts/voorschrift:
als om één of andere reden uw voorschrift of de oogmeting blijkt fout te zijn krijgt u GRATIS andere glazen.

- Varilux Europe
TRAVEL assistance

- Varilux Center Garantiekaart

En ZO veel meer.
Alle voorwaarden en andere garantie's hieronder.


Wat uw visuele afwijking ook mag zijn, bij ons
ERKEND VARILUX CENTER zit u goed.

Want bij
ons convergeert:

- de expertise van zowel Essilor - als uitvinder van het progressief VARILUX glas en onbetwist marktleider op het vlak van corrigerende glazen
- de expertise van haar 450 onderzoekers die steeds meer technologische ontwikkelingen nastreven
- en last but not least, van ons als gespecialiseerd opticiens die zich engageren tot prestaties op hetzelfde hoogstaand niveau.

Uw ogen verdienen niet minder dan zulk top-trio.

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Varilux lens production


Ons
ERKEND VARILUX CENTER is dé plaats waar het accent ligt op de onze vakkundigheid als opticien en onze ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt bij ons gelegd op het belang en de specificiteit van de Varilux glazen alsook de technische aspecten van ons beroep als gespecialiseerd opticien.

Wie Varilux brillenglazen aanschaft in ons
ERKEND VARILUX CENTER, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

Varilux center - De Varilux 9-proef in detail


DE 9 PROEF

Varilux center advies garantieADVIES VAN EEN EXPERT


Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux®-bril.

Varilux center echtheids garantieECHTHEIDSGARANTIE


"U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid."

Varilux center tevredenheids garantieTEVREDENHEIDSGARANTIE


Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, in samenspraak met uw opticien, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

Varilux center breuk garantieBREUKGARANTIE


Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

Varilux center diefstal garantieDIEFSTALGARANTIE


Uw Varilux®-glazen zijn éénmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Varilux center travel assistance  garantieVARILUX® TRAVEL ASSISTANCE


Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt wij ons ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

Varilux center gratis onderhoud garantieGRATIS ONDERHOUD


Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij ons (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

Varilux center gratis controle oogonderzoek garantieCONTROLE-ONDERZOEK


Tijdens het laatste garantieonderhoud zullen wij een gratis controle oogonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek

Varilux center onmiddelijke herstelling garantieONMIDDELLIJKE HERSTELLING


Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zullen wij alles in het werk stellen om u te helpen.


Varilux center beste opticien


Opticiens zijn er genoeg, maar een Varilux Center opticiens is dé specialist in Multifocale glazen die meer willen doen dan enkel brillen verkopen.

U kiest toch ook niet zomaar de eerste de beste tandarts of kapper. Waarom zou u dat dan doen wanneer het om uw opticien gaat? Wij als gespecialiseerd en gecertificeerd Varilux Center opticiens onderscheiden ons door ons engagement om een optimale oplossing te vinden voor al uw zichtproblemen.page_variluxcenter_b
Varilux Center Optiek Van der Linden | Zele
Ons Varilux Center is dé plaats waar het accent ligt op onze vakkundigheid als opticien en onze ervaring met de persoonlijke analyse, advies en de computergestuurde maatname en montage gekoppeld aan de brillenglazen van Varilux. Het onderscheidend vermogen van ons Varilux Center is onze expertise! Daar komt bij dat wie de Varilux brillenglazen aanschaft, mag rekenen op het breedste servicepakket van ons Varilux Center

Ons Varilux Center label is te beschouwen als een onvervalsbare handtekening die is aangebracht in de etalage van onze winkel. Het is een keurmerk van vakmanschap en bewijs van ons als deskundig adviseur. Het label wordt ENKEL verstrekt aan Varilux Centers en wordt jaarlijks vernieuwd.
 U kan bij ons natuurlijk altijd terecht voor een Professionele ZICHTMETING of ADVIES!
meer info over Multifocale en progressieve brilglazen, prijzen, soorten, kwaliteiten enz op Wat zijn Multifocale brilglazen

Als u Varilux brillenglazen koopt, ontvangt u uw lidmaatschapskaart. De lidmaatschapskaart is het enige officieel geldige document waarmee u in
www.varilux
aanmerking komt voor de garanties verbonden met de aankoop van Varilux brillenglazen. De kaart is 3 jaar geldig.
Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met de persoonlijke analyse, het advies en de montage gekoppeld aan de brillenglazen van Varilux. Het onderscheidend vermogen van het Varilux Center is de expertise! Daar komt bij dat wie de Varilux brillenglazen aanschaft, mag rekenen op een breed servicepakket van het Varilux Center. Onder deze garantie valt een hele waaier van voordelen zoals breukgarantie, travel assistance ...Maatwerk Om optimaal op al de verschillende mogelijkheden in te kunnen spelen, hebben de Varilux Centers een uitgebreid assortiment glazen van Essilor. Ze kunnen van glas (mineraal) of kunststof (organisch) worden gemaakt en worden voorzien van een kleur, ontspiegeling of hardcoating. Met andere woorden: Essilor en uw Varilux Center leveren maatwerk.


https://www.essilor.be/nl/varilux-center

https://www.essilor.be/nl/vindeenopticien/optiek-van-der-linden

Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause