Exclusieve designer briletui's met een knipoog.

Any Di Suncover
een bril- of zonnebriletui voor aan de handtas, ceintuur enz…

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij 3 merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Tot de overheid en virologen anders bislissen.

Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds zoals in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen
(Kappers, orthoptisten
👁, optometristen 👀, kinesisten , bandagisten, opticiens 👓 enz..)

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%
ANY-DI suncovers:

Briletuis die stijlvol en chic zijn, en makkelijk en snel in én aan een handtas kunnen worden bevestigd, zijn de specialiteit van ANY DI, de in München gevestigde ontwerperster van design koffers en tassen.

De ANY-DI suncovers zijn gemaakt van echt leer en de binnenzijde is bekleed met microvezel-materiaal dat zacht en soepel is. De ANY-DI suncovers zijn eveneens gevoerd, zodat de brilglazen en zonnebrillen worden beschermd tegen stof en krassen. De Nubuck ANY-DI suncovers zijn leuk bekleed met een fel oranje binnenzijde. De efficiënte ANY-DI suncovers hebben ook een riempje waardoor ze makkelijk aan een handtas, ceintuur, rugzak enz kunnen bevestigd worden.Any di suncover luxe leder briletui zonnebriletui brildoosje06
"ANY-DI, een merk als een levensstijl, de perfecte mix van elegantie en sportiviteit, zakelijkheid en vrije tijd."

ANY-DI suncovers, gemaakt vanuit de ambitie om ambitieus te zijn en toch van het leven te genieten. Het inzicht kwam vroeg: een COMBINATIE maakt je echt gelukkig en tevreden. Veelzijdig zijn in alles, of het nu hobby's, vriendschappen, sport, muziek, het dagelijks leven of werk zijn.

ANY-DI suncovers, de combinatie van EXCLUSIEVE MODE en ALLEDAAGS COMFORT.

Wie is ANNE DICKHARDT: Het onverwachte einde van haar tennis carrière bracht haar bij haar tweede passie: design. Al tijdens haar modestudie in München ontstond de wens om een eigen tas te ontwerpen, perfect voor haar sportieve levensstijl: Elegant, sportief en van de hoogste kwaliteit.

Na enkele jaren van ontwerpervaring, zakenreizen door verschillende culturen en tal van spannende ontmoetingen was het eindelijk zover, de start va de eerste Any-Di collectie en de ANY-DI suncovers.https://www.any-di.com/en/Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause