David Beckham eyewear | Optiek Van der Linden | Zele

JAARLIJKS VERLOF
De zaak is dit jaar gesloten van vrijdag 16 juli t.e.m. 2 augustus.
DINSDAG 3 augustus ZIJN WIJ TERUG OPENCORONA MAATREGELEN
Om risico's op besmetting voor u én voor ons te verkleinen wordt alle apparatuur na een oogmeting, en alle gepaste brillen en zonnebrillen na elke klant ONTSMET !

TOPMERKEN


DAVID BECKHAM
David Beckham brillen
ontwerpen naar de wensen van David Beckham zelf, en dat in Italië: best of both worlds? Daar lijkt het wel op. De stijlvolste oud-voetballer heeft de handen ineengeslagen met de luxe brillenfabrikant Safilo uit Italië.

Het resultaat is een collectie bestaande uit tijdloze ontwerpen van zowel zonnebrillen als monturen voor een bril op sterkte. En DB Eyewear by David Beckham dropt direct een behoorlijke collectie met tientallen brillen. Alle brillen zijn opgedeeld in twee collecties: Timeless Icons en Stylish Pioneers.

De David Beckham brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, net zoals de glazen van de David Beckham zonnebrillen. Hoe David Beckham tot deze collectie kwam? "My own style journey has taught me the power of simplicity and the importance of detail and craftsmanship".

Je kunt voor een klassiek ontwerp gaan, want DB begrijpt als geen ander dat een goede pilotenbril onmisbaar is in je brillenverzameling. Of je kiest voor een gewaagder ontwerp. Zoals Esquire's hoofdredacteur Arno Kantelberg schreef: "Het is een uiting van je persoonlijke stijl, soms zelfs een statement."
Of zoals fervent brillendrager Jack Nicholson zegt: "With my sunglasses on, I'm Jack Nicholson. Without them, I'm fat and seventy."

Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause