Steeds tot 50 Serengeti drivers zonnebrillen in huis | Zele
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN


SERENGETI


De Serengeti zonnebril garandeert een perfect zicht in alle weersomstandigheden. De Serengeti glazen met ingebouwde contrastverhogende ‘Spectral Control filter”, verdonkeren of verhelderen automatisch in functie van het licht. Ze verminderen de lichtsterkte en behouden het natuurlijke evenwicht van de kleuren, met volledige weergave van alle details.
Serengeti zonneglazen filteren selectief het irriterende blauwe licht, bieden de bestuurder een nagenoeg reflectievrij beeld en totale bescherming tegen UV stralen.
Het ruime assortiment comfortabele zonnebrillen van Serengeti kan met glazen op sterkte worden voorzien.

serengeti a4 portrait ad male
serengeti a4 portrait ad female
serengeti a4 portrait ad couple
ELKE OPTICIEN ZAL HET BEAMEN: SERENGETI ZONNEBRILLEN ZIJN DE BESTE ZONNEBRILLEN TER WERELD.

Serengeti-BrandLogo2018-OnWhite klein
Serengeti zonnebrillen zijn POLARISEREND, PHOTOCHROMATISCH, CONTRASTVERHOGEND én hebben een BLUE LIGHT BLOCKER. Al dit maakt Serengeti tot de beste zonnebril ter wereld! Wij hebben steeds een uitgebreide selectie van de nieuwste Serengeti zonnebrillen in voorraad.


NIEUW: Serengeti zonnebrillen OP STERKTE met de originele Serengeti zonneglazen, meer info hier.
SERENGETI werd opgericht in Florida in
serengeti-zonnebrillen-glas-opbouw.png
1985, en Serengeti zonnebrillen positioneerden zich direct in de topklasse van de markt van de polarizerende zonneglazen, vooral door zijn unieke combinatie van zonneglas eigenschappen en belangrijke innovaties

  • Photochromatische technologie
  • Anti-blauw licht technologie
  • Spectrale controle technologie (verbeterd contrast & kleuren)
  • Polarizerende filter die 100% van de lichtreflectie’s absorbeert.

Met dergelijke optische kwaliteiten, zijn Serengeti zonnebrillen ideaal om te autorijden en voor de luchtvaart.

Zijn technische eigenschappen voorbijgaand, wist Serengeti altijd hoe ze hun technische innovaties moesten combineren met stijlvolle, tijdloze en elegante monturen voor de veeleisende zonnebrildrager.
DE TECHNOLOGIE ACHTER SERENGETI ZONNEBRILLEN

1/ PHOTOCHROMATISCH (light adjusting technologie)
serengeti-photochromatische-zonnebrillen
Alle Serengeti zonneglazen zijn Fotochromatisch. Dit wil zeggen dat ze, zelfs in de auto, zich automatisch aan de lichtintensiteit aanpassen. De lichtgevoelige moleculen in het zonneglas passen zich constant aan, en je merkt dat je ogen zich nooit geforceerd of vermoeid voelen doordat de Serengeti zonneglazen een groot deel van het werk overnemen. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder uw zonnebril wordt. Aangezien dat de technologie ìn de glazen zit, verslijt deze niet en blijft ze constant actief, ook na jaren gebruik.

2/ SPECTRAL CONTROL (blauw licht filter)
blauw licht filter serengeti zonneglazen
Alles wat je wìl zien. En niets wat je niet wil zien. Spectral control biedt ongeëvenaarde en superieure contrast- en kleurversterking door het uitfilteren van specifieke kleuren in het zichtbare licht spectrum. Dit resulteert in scherpere kleuren en heldere beelden terwijl een natuurlijke, niet gedeformeerde kleurbalans behouden blijft. Serengeti zonneglazen reduceren het verblindende en afleidende blauw licht dat oogspanning en oogvermoeidheid veroorzaakt.
De Serengeti zonnebrillen en zonneglazen snijden als het ware door door mist en schittering voor een optimale visuele helderheid, zelfs op grote afstand.

3/ POLARIZATIE
polarizerende serengeti zonneglazen
Licht kan reflecteren van op verschillende oppervlakken, zoals water, sneeuw, het wegdek enz... Maar Serengeti’s polarizerende technologie verwijdert de schittering, en de vermoeidheid en spanning die het veroorzaakt op uw ogen. Vrijwel 100% van alle UVA én UVB straling wordt tegengehouden. Dat is een bescherming die veel verder gaat dan de wettelijk standaard. U kan zich met Serengeti’s polarizerende zonneglazen veilig op de weg begeven zonder het risico op verblinding.

Soorten Serengeti glazen
 Serengeti soorten Zonneglazen
Serengeti Drivers
ideaal voor autorijden, categorie 2-3. Het Drivers bruin gekleurde zonneglas is ideaal om te autorijden omdat het zich automatisch aanpast aan de veranderende lichtcondities die onvermijdelijk zijn in het verkeer.
24% lichttransmissie is het zonneglas ontkleurd is, 9% lichttransmissie als het glas op zijn donkerst is.

Serengeti Drivers Gradient
De keuze van piloten, categorie 2-3. Het Drivers Dégradé glas is de keuze van piloten of eenieder die visuele bescherming zoekt tezamen met een kristalhelder zicht. Het Drivers Dégradé glas biedt exceptionele helderheid en vertrouwen in alle omstandigheden.

Serengeti Drivers Polarized
ideaal voor autorijden, categorie 2-3. Het veelzijdige Drivers bruin Polariserende glas is ideaal zowel bij bewolkt als bij helder weer. Daarbij is er ook nog de Polariserende technologie die voor extra bescherming zorgt.
18% lichttransmissie is het zonneglas ontkleurd is, 10% lichttransmissie als het glas op zijn donkerst is.

Serengeti Sedona
ideaal voor skieën, golf, op zee en andere situaties met extreme lichtintensiteit. categorie 2-3. De intens contrast verhogende, roze gekleurde Sedona glazen, bieden uitzonderlijke helderheid en contrast in de meest veeleisende omstandigheden.
24% lichttransmissie is het zonneglas ontkleurd is, 9% lichttransmissie als het glas op zijn donkerst is.

Serengeti Sedona Polarized
ideaal voor skieën, golf, op zee en andere situaties met extreme lichtintensiteit. categorie 3-3. Door combinatie van de Serengeti polariserende technologie mét het contrast verhogende, roze gekleurde Sedona glas, biedt ook dit glas uitzonderlijke helderheid en contrast in de meest veeleisende omstandigheden.
15% lichttransmissie is het zonneglas ontkleurd is, 9% lichttransmissie als het glas op zijn donkerst is.


serengeti-frame-tech.jpg


NIEUW: Serengeti zonnebrillen OP STERKTE met de originele Serengeti zonneglazen, meer info hier.maar info op: https://www.serengeti-eyewear.com/en/Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause