Theo, de desserts brillen collectie. Tiramisu? Mille-Feuille?...
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
OVER THEO

Iedereen is THEO

Het startte met een gevoel dat ze bij THEO niet langer konden onderdrukken. Het was 1987 en ze hadden 'goesting'. Goesting in iets anders, in die andere bril. En ze waren klaar om er werk van te maken. Samen met Patrick Hoet (ontwerper en basis voor het theo-anagram), besloten ze om eigen brillen te ontwerpen voor hun optiekzaken.

De eerste THEO-modellen die ze lanceerden, creëerden aardig wat deining. En dat enthousiasme werkte aanstekelijk. Collega's vroegen ons al snel of zij ook THEO brillen konden verkopen. Beetje bij beetje en land per land veroverde THEO meer en meer harten. Uiteraard liet hen dit niet onberoerd. Wel integendeel! Het spoorde hen alleen maar aan om de ingeslagen weg te volgen.

Ze waren overtuigd om steeds weer vernieuwende brillen te ontwikkelen, altijd gekruid met een vleugje humor, eigenzinnigheid en toch dat hoekje-af. En deze visie zijn ze bij THEO trouw gebleven. Want het doel blijft altijd hetzelfde. Samen met de opticien willen ze bij THEO de eindklant verrassen en hem als THEO brildrager een unieke ervaring aanbieden.

Nu, zo'n 25 jaar later, zijn ze bij THEO ongelooflijk trots dat ze wereldwijd kunnen samenwerken met een selecte groep zelfstandige optiekers. Het vertrouwen in THEO beantwoorden ze door iedereen te laten delen in onze liefde voor design, originaliteit en kwaliteit.

Maar het THEO verhaal eindigt niet hier. Ondertussen is THEO gegroeid tot een platform waar designers allerhande (brillen, mode, meubilair,...) in synergie werken met een enthousiast THEO team van het hoofdkantoor. De wil om te blijven inspireren en verrassen zit gewoon in het THEO DNA. Dat, en de liefde voor onze THEO fans.

theo loves you
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-009-astrakanred-marble

Layer of love (klinkt als… Labour of love)

theo-eyewear-official-logo klein
Een puntje THEO Mille-Feuille? Een schepje THEO Trifle? Een stevige lepel THEO Tiramisu? Wat je ook kiest het is bijna altijd een THEO Parfait. Je neemt een hap en ontdekt laagje per laagje een verrassende explosie van texturen, geuren en smaken. Snel nog eentje… van THEO.

Wat maakt deze zoete verleiders zo aantrekkelijk en licht verslavend? Het zijn de laagjes. Die doen het ‘m steeds opnieuw. Ieder apart doen ze hun ding, maar samen creëren ze een smaakcomplexiteit die je haast als “persoonlijkheid” zou kunnen omschrijven. En persoonlijkheid is waar THEO voor gaat. Laagjes zijn steeds verrassend, vaak complex, soms erotisch, maar altijd o zo menselijk, want wie is er nu echt eendimensionaal? Daarom vind je ook laagjes in de nieuwe THEO collectie “Desserten”. Ze weerspiegelen de verschillende aspecten van je individualiteit en geven er een gezicht aan. Ze bieden vanuit elke invalshoek een ander inzicht en geven kleur aan je karakter. echte THEO brillen.

Deze acetaat-collectie maakt gebruik van gelaagdheid en het spel van licht en kleur om de vervlechting en de tegenstelling van een karakter in alle mogelijke facetten te vangen.
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-001-black-mattblack-shine
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-005-purple-ecailfuchsia-transparant
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-006-havanafluo-pink
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-007-dark-brown-hornwhite
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-010-brown-ecailhavana-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-013-fairy-browndark-brown-horn
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-mille-feuille-014-rockyblack-shine
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-001-black-mattblackshine
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-002-blue-red-ecailgreen-yellow-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-003-red-ecailred-transparant
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-004-brown-ecailink-fish
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-006-havanafluo-pink
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-parfait-009-astrakanred-marble
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-002-blue-red-ecailgreen-yellow-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-003-red-ecailred-transparant
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-008-dark-browngrey
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-010-brown-ecailhavana-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-011-ink-fishfairy-purple
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-tiramisu-013-fairy-browndark-brown-horn
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-001-black-mattblackshine
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-002-blue-red-ecailgreen-yellow-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-003-red-ecailred-transparant
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-004-brown-ecailink-fish
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-008-dark-browngrey
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-desserts-trifle-010-brown-ecailhavana-ecail
No Title
Theo-brillen-en-zonnebrillen-by-tim-van-steenbergen-compositie-1965-008-fairy-brown
Layer of love Labour of love

Over constructivisme, spanningsvelden, materie en het doorbreken van vlakken en vormen.Een puntje Mille-Feuille? Een schepje Trifle? Een stevige lepel Tiramisu? Wat je ook kiest het is bijna altijd Parfait. Je neemt een hap en ontdekt laagje per laagje een verrassende explosie van texturen, geuren en smaken, Snel nog eentje....

Wat maakt deze zoete verleiders zo aantrekkelijk en licht verslavend? Het zijn de de laagjes. Die doen het 'm steeds opnieuw. Ieder apart doen ze hun ding, maar samen creëren ze een smaakcomplexiteit die je haast als "persoonlijkheid" zou kunnen omschrijven. En persoonlijkheid is waar theo voor gaat.THEO loves layers.
Laagjes zijn steeds verrassend, vaak complex, soms erotisch, maar altijd o zo menselijk, want wie is er nu echt eendimensionaal? Daarom vind je ook laagjes in de nieuwe THEO collecties "DESSERTEN" en "EYE-WITNESS", beiden getekend door PATRICK HOET. Ze weerspiegelen de verschillende aspecten van je individualiteit en geven er een gezicht aan. Ze bieden vanuit elke invalshoek een ander inzicht en geven kleur aan je karakter.Desserten: laagjes die kleur bekennen.
Ben je schuimend lichtroze en opgeruimd van karakter met een verborgen bosbessenblauw analytisch kantje, en is het zacht/hard contrast van je ambitie de kern van wie je bent; dan kun je de brillen uit de -lijn zeker smaken. Patrick maakt in deze acetaat- collectie gebruik van gelaagdheid en het spel van licht en kleur om de vervlechting en de tegenstelling van een karakter in alle mogelijke facetten te vangen. Deze 4 modellen zijn beschikbaar in 8 theo-kleuren.
Klassiekers
Toch zijn er in het gamma van theo + Tim (o.a. door zijn nauwe samenwerking met die andere theo-designer Serge Bracké) ondertussen een aantal basismodellen die langzamerhand het etiket "klassieker" beginnen te veroveren. In hun uitgepuurde vorm zijn ze vrij herkenbaar en trekken ze een duidelijke rode draad doorheen de samenwerking omdat het sterke vormen zijn die hun waarde reeds bewezen hebben. Deze 6 modellen zijn beschikbaar in 8 theo-kleuren. Ons advies? In het oog houden.


Merk: theo eyewear
Collectie: THEO
Serie: Desserten
Modellen: Parfait, Mille-feuille, Trifle, Tiramisu
Design: ontwerpbureau Hoet
Materiaal: acetaat

Enkele van de laatste modellen in de THEO collectie vindt u HIERMeer info en Theo modellen op http://www.theo.beSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause