Gouden en zilver brillen - Optiek Van der Linden | Zele
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

hét Belgische topmerk THEO, een topper in ons uitgebreide assortiment, heeft ook een prachtige Limited Edition reeks, de Theo Golden Dreams.

theo-eyewear-official-logo klein

"the THEO is strong with this one"

Theo gouden brillen
Theo's Golden dream

Dat de millenniumgeneratie niet enkel zat te wachten op zwarte brillen of donkere Theo modellen bewees Theo met de lancering van zeven MILLE modellen in goud- en zilverkleurig. Maar Theo gaat verder dan de look alleen. De zilverkleurige Theo brillen zijn gecoat met palladium, de goudkleurige Theo brillen krijgen hierop nog een extra goudcoating. Een Theo collectie gemaakt in edelmetalen voor wie zijn bril beschouwt als een echt juweel.

Gouden of zilveren brillen zijn meestal klassiek. De monturen zijn dun, de vormen zijn onopvallend. Deze Theo collectie breekt hiermee. De monturen hebben body en de vormen springen in het oog. En omdat enkel het beste goed genoeg is, koos Theo voor de meest luxueuze coating. Deze brillen zijn dus van de allerhoogste kwaliteit.

Goud en palladium
Elk van deze modellen komt zowel in het GOUD als PALLADIUM op de markt, zowel BLINKEND als MAT. De palladium Theo modellen bestaan uit 3 µm palladium, de goudkleurige Theo modellen bestaan uit 3 µm palladium met hierop 4 µm goud, wat een unicum is in de optiekmarkt. De modellen zijn én ogen licht en zijn uiterst comfortabel. Bij deze kostbare brillen hoort natuurlijk een aangepast etui. Theo voorziet een mooi zwart en stevig etui om je Golden dream Theo bril extra goed te beschermen.

24 karaat
De gouden brillen hebben een keurteken in de veer om aan te tonen dat het echt – 24 karaat – goud is.


Hieronder 2 van de THEO GOLDEN DREAM collectie brillen in GOUD en PALLADIUM. Er zijn natuurlijk nog andere vormen en modellen.
theo Mille gouden bril
theo Mille palladium zilver bril
theo Mille ronde gouden bril
theo Mille ronde palladium zilver brilSiX_EYE_Theo Golden Dreams brillen in goud en palladium

Enkele van de laatste modellen in de THEO collectie vindt u HIERMeer info en Theo modellen op http://www.theo.beSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause