Varilux Digitime glazen, speciaal voor beeldscherm werk gemaakt

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.

VARILUX DIGITIME (Varilux Eyezen)
de nieuwste generatie dégressieve brillenglazen, ideaal voor BUREEL WERK, COMPUTERWERK ENZ, een echte bureaubril of computerbril, een leesbril met extra verte bereik.Een NIEUW revolutionair brillenglas: vanaf Mei 2015 verkrijgbaar.
Varilux DIGITIME brillenglazen geven daarbij ook nog extra verlichting tegen VERMOEIDE OGEN veroorzaakt door frequent beeldscherm gebruik, tablet gebruik en smartphone gebruik!!


Eyezen01

EYEZEN by Essilor, brillenglazen, zijn speciaal ontwikkeld naar de behoeften van deze tijd, smartphone, iPad, laptop, Tablet en pc. We kijken allemaal gemiddeld tot 4u per dag op een beeldscherm, met VERMOEIDE OGEN tot gevolg.

EYEZEN brilglazen gaan deze vermoeidheid ACTIEF te lijf door het nabijzicht te ondersteunen. Er zijn 2 versies, namelijk:

- De ESSILOR EYEZEN glazen voor dagelijks gebruik, voor mensen tussen de 20 & 45 jaar met symptomen van vermoeide ogen of CVS syndroom , of voor zij die hun ogen meer rust willen geven tijdens en na het werken op beeldschermen, spmartphone enz. Standaard uitgerust met EYE PROTECT SYSTEM, een revolutionaire filter die het blauwviolet licht tegenhoudt maar paarsviolet licht, belangrijk voor ons immuunsysteem, doorlaat.

- De VARILUX DIGITIME glazen voor zuiver beeldschermwerk, een verbeterd dégressief brillenglas (ook wel bureaubril, bureauglas, computerbril en/of tussenzicht bril genoemd) om dit werk, eventueel in combinatie met Smartphone én tablet, aangenamer en veel makkelijker te maken. Standaard uitgerust met EYE PROTECT SYSTEM, een revolutionaire filter die het blauwviolet licht tegenhoudt maar paarsviolet licht, belangrijk voor ons immuunsysteem, doorlaat.

computer-bril- bureaubril-tussenzicht bril-intermediair zicht

GEBRUIKERS VAN VOORAL SMARTPHONE EN TABLET

VARILUX DIGITIME
NEARvarilux eyezen NEAR

varilux eyezen NEAR-2

OVERWEGEND BUREELWERK EN COMPUTERGEBRUIK


VARILUX DIGITIME
MID


varilux eyezen MID


varilux eyezen MID-2

GEBRUIKER VAN GROTERE BEELDSCHERMEN OP GROTERE AFSTAND

VARILUX DIGITIME
ROOM

varilux eyezen ROOM

varilux eyezen ROOM-2


VERGELIJKING varilux eyezen brillenglazen
Soorten varilux eyezen brillenglazen
gewone leesbril is wazig op computer en smartphone
gewone leesbril is wazig op computer en smartphone
Varilux Eyezen scherp op computer en smartphone
Varilux Eyezen scherp op computer en smartphone


DANKZIJ CRIZAL® PREVENCIA IS DE DRAGER BESCHERMD TEGEN SCHADELIJK UV- EN BLAUWVIOLET LICHT, ONDERVINDT MEN MINDER SCHITTERINGEN VAN BEELDSCHERMEN EN ERVAART MEN BETER CONTRAST.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause