Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Hieronder vindt u links naar verschillende pagina's met gedetailleerde info over álles wat ook maar iets met brillenglazen te maken heeft:

MULTIFOCALE brillenglazen en DUBBELZICHT brilglazen:
multifocale glazen progressieve brilglazen dubbelzicht
brilglazen om zowel veraf als dichtbij perfect te zien. Soorten progressieve en multifocale glazen, voordelen van en verschillen tussen de diverse kwaliteiten, prijzen, merken enz… Wat zijn Multifocale brilglazen
Varilux physio Brilleglazen
Varilux by Essilor multifocaal of progressief brilglas (ook dubbelzicht, variview, varifocus, varifocaal, doorvloeiglazen of overvloeiglazen). Soorten en kwaliteiten Varilux glazen, voordelen en verschillen tussen de diverse kwaliteiten: VARILUX X-SERIES, Varilux E-Series, Varilux Physio 3.0, Varilux Comfort, Varilux computer...

Eyezen01
EYEZEN by Essilor, brillenglazen, zijn speciaal ontwikkeld naar de behoeften van deze tijd, smartphone, iPad, laptop, Tablet en pc. We kijken allemaal gemiddeld tot 4u per dag op een beeldscherm, met VERMOEIDE OGEN tot gevolg. EYEZEN brilglazen gaan deze vermoeidheid ACTIEF te lijf door het nabijzicht te ondersteunen. Er zijn 2 versies, de ESSILOR EYEZEN glazen voor dagelijks gebruik, voor mensen tussen de 20 & 45 jaar met symptomen van vermoeide ogen of CVS syndroom. Én de VARILUX EYEZEN glazen voor zuiver beeldschermwerk, om dit werk, in combinatie met Smatphone én tablet aangenamer te maken.

drivewear brilleglazen
DRIVEWEAR Glazen Het beste glas ter wereld voor in de auto! Drivewear® glazen worden donkerder achter glas, zijn polariserend tegen reflectie’s, zijn contrastverhogend én geven zelfs ‘s nachts een scherper zicht in het verkeer.

brilglazen voor vermoeide ogen
VERMOEIDE OGEN Hebt u wel eens gehoord van visuele vermoeidheid? Maar liefst  60% van alle mensen tussen de 20 en 45 jaar heeft er zo nu en dan last van. Er bestaat gelukkig een oplossing tegenwoordig.
anti aandamp brilleglazen
ANTI AANDAMP glazen OPTIFOG van Essilor, de ENIGE ontspiegeling ter wereld met een speciale laag tegen het aandampen.
ontspiegelde brilleglazen
ONTSPIEGELINGEN Een ontspiegeling zorgt ervoor dat hinderlijke reflecties in brilglazen worden weggenomen én het maakt uw bril natuurlijk véél mooier. Crizal Forte is de meest geavanceerde anti-reflecterende brilglascoating.

computerbril bureaubril tussenafstand
COMPUTER- EN BUREAUBRIL Interview is het leesglas met extra kijkbereik. Met een gewone leesbril ziet u tot slechts 50 cm ver, met een Interview/ computerglas of bureauglas ziet u tot 2 meter ver en kan u tot 5x makkelijker op computer werken, koken, strijken, lezen enz.
leesbril
LEESBRIL Alle mensen tussen de 40 en 50 jaar krijgen moeite met lezen. U moet de krant zó ver weg houden, dat uw armen te kort lijken? Dit natuurlijke verschijnsel wordt presbyopie of leeftijdsverziendheid genoemd.
brilleglazen voor achter de computer
ACHTER DE COMPUTER We werken bijna allemaal tot 4 uur en langer aan een stuk achter een beeldscherm. Krijgt u dan ook last van branderige en vermoeide ogen?
activisu computer
DE VISIOFFICE computer in combinatie met de spiegel met ingebouwde camera neemt tot op 0,1 mm alle montageparameters op voor een perfecte montage van Varilux glazen. Hij helpt u ook in de keuze van uw bril, brilglazen, veredelingen & gekleurde contactlenzen.

zonnebril glazen
ZONNEBRIL GLAZEN Zonnebrilglazen en zonnebril op sterkte, hoe belangrijk is een hoge UV index van zonneglazen, welke soorten en kleuren zonneglazen bestaan er, polariserende zonneglazen ....


polariserende brilglazen
POLARISERENDE ZONNEGLAZEN Verwijderen alle schittering veroorzaakt door lichtweerkaatsing, zoals op water, ramen, sneeuw, wegdek enz... Het zijn gewoon de beste zonneglazen die er bestaan.
anti-fatigue brilleglazen
ANTI-FATIGUE BRILGLAS tegen VERMOEIDE ogen Dé ideale oplossing voor vermoeide ogen bij beeldschermgebruik of veel bureauwerk.
brillenbad
ONDERHOUD BRILGLAZEN ÈN BRIL U ooit afgevraagd hoe u uw brilglazen én uw bril het beste onderhoud om vroegtijdige slijtage, krassen en corosie te vermijden?
Transitions verkleurende fotochromatische brilleglazen
TRANSITIONS brilglazen, verkleurende glazen glazen die automatisch verkleuren in de zon. Buiten zo donker als een zonnebril, bruin of grijs, en binnen gewoon wit.
Ideaal in alle weersomstandigheden
Interview brilglas
BUREAUGLAS, COMPUTERGLAS, COMPUTERBRIL LEESBRIL MET TUSSENZICHT... Hoe je het ook noemt, eindelijk is er een leesbril waarmee je verder kan kijken dan 50 cm. PC-werk, bureauwerk, strijken, koken .... alles wordt zò veel gemakkelijker
Varilux S-Series
VARILUX X-Series NIEUW: 4é generatie multifocale glazen van Essilor. Eindelijk een ongelimiteerd, vervormingsvrij beeld dichtbij, veraf en tussenin. Waarschijnlijk het beste multifocale- of progressieve brilglas ter wereld.

kinderbrillen
KINDEREN, KINDERBRILLEN EN ZIEN Optimaal zien is dus een belangrijke voorwaarde voor goede schoolprestaties, en ook noodzakelijk in het verkeer en bij het spelen en sporten. Welke kinderbil kies ik best? welke glazen zijn best voor kinderen? ....
Varilux physio 2.0 Brilleglazen
VARILUX PHYSIO 3.0 Een van de beste beste progressieve glazen op de markt, individueel op maat gemaakt, en gemeten met de Activisu spitstechnologie geeft u een 100% GEWENNINGSGARANTIE.
Niet tevreden? GRATIS andere glazen!


varilux dubbelzicht, multifocaal, progressief, varifocaal overvloeiglazen of doorvloeiglazen. Soorten progressieve en multifocale glazen, voordelen en verschillen tussen de diverse kwaliteiten, Varilux X-series, Varilux E-series, Varilux Physio 3.0, Varilux Comfort, Varilux computer... VARILUX by Essilor
Het krijgt verschillende namen, er bestaat veel namaak, maar er is er maar één echte: Varilux, 60 jaar geleden uitgevonden door Essilor.
Kies voor het origineel.

In ons VARILUX CENTER krijgt u op alle VARILUX GLAZEN
100% GEWENNINGSGARANTIE, 100% garantie tegen BREUK, 100% garantie tegen VERLIES,100% garantie tegen DIEFSTAL, Varilux Travel Assistance voor een DEPANNAGEBRIL op vakantie.
Én: binnen de maand niet tevreden? GRATIS andere glazen!


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause