de voordelen van ontspiegelde brilglazen.
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Crizal Sapphire + UV ontspiegelingen, video

NIEUW voor 2019 >> CRIZAL SAPPHIRE UV, nog beter dan de Crizal Forte UV

Essilor introduceert dé nieuwe ontspiegeling voor transparante en esthetisch heldere brillenglazen in een wereld vol reflecties. Ontdek de voordelen van Crizal Sapphire UV voor u als brildrager.


DE INVLOED VAN LICHT OP UW ZICHT
Licht is overal en is belangrijk voor ons allemaal. Zo heeft licht invloed op ons lichaam en ons gedrag. Toch is de invloed van licht op ons leven niet altijd positief. We krijgen te maken met nieuwe lichtbronnen en worden hier vaker en langduriger aan blootgesteld.
Brildragers in het bijzonder merken deze veranderingen ook op. Zij ervaren reflecties wanneer lichtstralen op een brillenglas vallen en daardoor van richting veranderen. Met meer licht om ons heen krijgen we dus meer te maken met steeds meer reflecties.

CRIZAL SAPPHIRE UV VOORDELEN
De nieuwe Crizal Sapphire UV-coating is dé ontspiegeling voor de meest heldere brillenglazen*. De coating voorkomt verstoringen in het zicht door lichtbronnen, ongeacht de invalshoek van het licht. Als brildrager geniet u van transparante en esthetisch heldere brillenglazen. Zo kunt u de wereld goed zien, én kunt u zelf ook goed gezien worden!

CRIZAL SAPPHIRE UV KENMERKEN

Crizal Sapphire UV houdt rekening met lichtinval uit alle hoeken en reduceert de reflecties die hierdoor veroorzaakt worden. De reflecties via zowel de voor- als achterzijde van het brillenglas worden geneutraliseerd. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde 360° Multi-Angular Technology™. Deze technologie voorkomt reflecties zodat het zicht helderder en natuurlijker wordt.

Naast de bescherming tegen reflecties biedt Crizal Sapphire UV ook bescherming tegen de vijanden van helder zicht: krassen, vlekken, vet, stof en water. Crizal Sapphire UV heeft een E-SPF waarde van 35 – de hoogst mogelijke UV-bescherming op transparante brillenglazen


Crizal Forte,
Een Crizal Forte ontspiegeling was tot nu toe de meest geavanceerde anti-reflecterende (AR) brilglascoating voor kunststofglazen op de markt, die het beste, duurzaamste en helderste zicht gaf. Het is een product van Nanotechnologie en bestaat uit een set van ultradunne laagjes die afgezet zijn op het oppervlak van het brilglas. Elke laag speelt een rol in de algemene kwaliteit en eigenschappen van het glas.


CRIZAL FORTE TEST: KRASBESTENDIGHEID

CRIZAL FORTE TEST: VERMINDERT SCHITTERING
CRIZAL FORTE TEST: VUILRESISTENTIE

CRIZAL FORTE TEST: ANTISTATISCHEen brilglas behandeld met een Crizal Forte ontspiegeling biedt ongeëvenaarde prestaties tegen de 5 vijanden van een helder zicht:
- Vermindering van schitteringen: de reflectie vermindert tot 30% in vergelijking met standaard anti-reflecterende brilglazen, 99% van de lichtstralen raken met succes door het glas én slechts één procent wordt gereflecteerd, resulterend in bijna perfecte transparantie.
- Waterafstotend: dankzij Crizal Forte's High Density Surface ™ proces, dragers te bevestigen is het de schoonste en gemakkelijkste om de lens schoon op de markt.
- Krasbestendigheid: Essilor’s kunststofglazen met Crizal Forte zijn even goed bestand tegen krassen als gewone glazen met een anti-reflecterende coating.
- Antistatisch: Met Crizal Forte behandelde kunststofglazen weerstaan stof tot zeven keer beter dan gewone brilglazen.
Ongeëvenaard waterafstotend: Waterdruppels glijden van Crizal Forte brilglazen erg gemakkelijk af. De Slide FX ™ technologie maakt Crizal Forte tot tweemaal zo waterafstotend als elk ander brilglas.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause