Titanflex kinderbrillen, supersterk en stoere titanium brillen
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu kinderbrillen

crush_2-2012_group2


Titanflex en Eschenbach OIO kinderbrillen en tienerbrillen met het gepatenteerde buigbare Titanflex systeem: supersterk en stoer

oio_3_1_0212

Eschenach Titanflex OIO en Titanflex Crush- stoere brillen voor coole kids

Kinderen en tieners kennen hun eigen grenzen niet. Ze weten wat ze willen. En het is zo simpel als dat. Geef ze iets wat ze niet willen en ze zullen niet onder de indruk zijn.
BBH oio kinderbrillen


De Titanflex OIO en Titanflex Crush spreken tot de verbeelding van kinderen vanaf het allereerste begin. Dit zijn écht brillen met fijn en de cool design. En dankzij de wonderen van gepatenteerde buigbare Titanflex systeem, zijn deze brillen ongelooflijk flexibel en kunnen ze met vrijwel elke uitdaging aangaan die die kleine rakkers in petto hebben! Wat meer is, ze zullen niet spannen en knijpen in de typische kinderneuzen, omdat ze speciaal ontworpen zijn om bij de fysionomie van de kinderen te passen. Dit betekent een optimale pasvorm en een optimaal comfort.

Dus waarom Titanflex OIO en Titanflex Crush?

Titanflex OIO en Titanflex Crush: mega-cool en mega-taai.

De wonderen van het gepatenteerde buigbare Titanflex systeem maken deze brillen ongelooflijk sterk en flexibel - ook na extreme buiging, keren ze onmiddellijk terug naar hun oorspronkelijke vorm. Alsof er nooit iets gebeurd is! Titanflex OIO en Titanflex Crush brillen zijn ultralicht en ultra-flexibel. Dit vermindert ook de kans op letsel tijdens het spelen en activiteit.
Titanflex OIO en Titanflex Crush: de koele brillen voor actieve kinderen en tieners.


titanflex_eschenbach

Titanflex OIO en Titanflex Crush - kinder brillen en tienerbrillen gemaakt van Titanflex

Deze unieke brillen biedt de wonderen van Titanflex. Dit is het ultieme materiaal voor een kinderbril - niet alleen ziet het er heel cool uit, maar het is ook ongelooflijk licht, flexibel en sterk. Gewoon perfect voor kinderen! Wat meer is, is oio brillen zijn speciaal ontworpen om bij de fysionomie van kinderen te passen en bieden daarom het ultieme comfort.

oio kinderbrillen-1OiO

eschenbach Titanflex

echenbach titanflex Crusheyewear_section_photos_oio1images eschenbach plooibare kinderbrilleneschenbach titanflex Crush LE830011-1Titanflex_1 eschenbach plooibare brilSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause