Etnia Barcelona brillen: kleurrijk, zuiders, betaalbaar

TOPMERKEN


ETNIA BARCELONA

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij 3 merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Tot de overheid en virologen anders bislissen.

Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds zoals in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen
(Kappers, orthoptisten
👁, optometristen 👀, kinesisten , bandagisten, opticiens 👓 enz..)

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

Bij Etnia Barcelona noemen ze hun brilmodellen een echte Eyewear culture.

ETNIA BARCELONA, MOOI, NIET DUUR EN KWALITATIEF DESIGN, van €160 tot €250

Er zijn verschillende reeksen Etnia Barcelona brillen, de Etnia Barcelona ORIGINALS (€160 tot €210), de Etnia Barcelona VINTAGE reeks (€160 tot €250), de Etnia Barcelona ZONNEBRILLEN reeks (vanaf €135) enz…

etnia barcelona bril03.jpg

Etnia Barcelona brilmonturen: vanaf €135
Prachtige brillen voor volwassenen én kinderen.

Etnia Barcelona is een merk met een typische internationale stijl, die durf en fantasie vertegenwoordigt. Elke prachtige Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die helpt bij alle aspecten van uw dagelijkse garderobe en die door hun opvallend karakter en stijl dagelijks positieve reacties geven van de mensen rondom u.
Gespecialiseerd in een GEDURFDE KLEUREN en RETRO, VINTAGE DESIGN brillen, is Etnia Barcelona zowel voor mannen als vrouwen een merk dat gemaakt is voor zij die net dat beetje meer zoeken.

Etnia barcelona brillen kleuren experts 8.jpg

KLEUREN EXPERTS

ETNIA BARCELONA zijn de pioniers in de studie van kleuren en hun psychologische effecten. We creëren onze eigen kleuren mixen voor onze collecties, gebaseerd op combinaties van modetrends, ready-to-wear en Haute Couture kleuren.
etnia barcelona kleuren pallet.jpg

MEER DAN 500 KLEUREN

Momenteel werken ze bij ETNIA BARCELONA met meer dan 500 kleuren STALEN, die elk een voor een ontworpen zijn door het creatieve team van Etnia Barcelona en geproduceerd in de Mazzucchelli (Italië) acetaat fabriek, door zorgvuldige selectie van de pigmenten en kleurstoffen om een "regenboog" effect te krijgen met een futuristische aanpak .
matsucelli-celluloid-10.jpg

100% ECOLOGISCH

Etnia Barcelona zet zich in voor milieuvriendelijke en duurzame producten. Als een 21e eeuwse bedrijf, wil hun betrokkenheid bij het milieu en de omgeving zeggen dat ze gebruik maken van een 100% eco-vriendelijk acetaat, gemaakt van natuurlijke organische elementen (katoen en houtpulp), dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.Onderstaande modellen geven u een idee van de stijl en enkele voorbeelden van de
laatste Etnia Barcelona Originals brillen collectie.
Dit zijn de recentste reeks die wij in voorraad hebben of modellen die we in voorraad gehad hebben.
Wij hebben natuurlijk steeds meer én nieuwere Etnia Barcelona modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause