Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu sportbrillen

AWARD VOOR DE MEEST VERKOCHTE KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN BRIL IN DE BENELUX

Wij kregen onlangs de Award voor de beste specialist, en het meest verkochte aantal sportbrillen en koersbrillen op sterkte in de Benelux voor 2020.
ij kregen deze award award uit de handen van Frank Cornelis (Managing Director Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear) en Sandra Van Rentergem ( Marketing manager Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear)

https://www.optiekvanderlinden.be/sportbril_op_sterkte_zonder_insert_clip-in.html
#truesportseyewear #evileyeeyewear #madeinaustria
Evil-eye-koersbril op sterkte-2021
Als SPORTBRIL OP STERKTE kunnen EVIL EYE sportbrillen uitgerust worden met een clip-in waar uw glazen op sterkte in gemonteerd worden, òf volledig het glas wordt op sterkte gemaakt, zoals op de foto's op deze en andere pagina's..
EVIL EYE
Meer info over SPORTBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT-CLIP >> HIER


De collectie EvilEye Eyewear sportbrillen werden vroeger verkocht onder de naam adidas

Koersbrillen VOLLEDIG op sterkte, ZONDER insert (clip-in). Onze specialiteit.

Weinig opticiens blijken op de hoogte te zijn van de behoeftes van wielrenners aan sportbrillen op sterkte, de mogelijkheden die er zijn en de beperkingen van bepaalde modellen. Daarom hebben wij ons over de jaren gespecialiseerd in oa Koersbrillen op sterkte en alle andere soorten sportbrillen op sterkte. Bij ons vindt u dan ook een enorm aantal mogelijkheden voor koersbrillen op sterkte, met of zonder insert.
Op deze en volgende pagina's, alle info over koersbillen, mountainbike brillen enz op sterkte. De diverse mogelijkheden, optie's, merken zoals oakley,
EVIL EYE...., budgetreeksen enz... Met of zonder clip-in op sterkte verkrijgbaar.

Evil-Eye_lens-lst-vario
VARIO een verkleurend glas ontwikkeld voor buitensport: VARIO - één dag één lens.
Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe vario lenzen van EVIL EYE Sport eyewear veranderen mee met het weer en worden lichter of donkerder afhankelijk van de weersomstandigheden, en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag. In combinatie met de verschillende evil eye modellen in vernieuwde kleuren, is geen enkel bergpad of kronkelweg te uitdagend, geen bos noch bewolkte dag te donker om je prestatie te beïnvloeden.
Light-Transmission 16-82%
lens category 0-3


Evil-Eye_lens-lst-bright-vario-purple-mirror
NIEUW en waarschijnlijk het BESTE glas in de reeks: de LST bright VARIO Purple MIRROR glazen - CONTRASTverhogend én verkleurend in één glas.
van factor 1 naar factor 3 én volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 13-62%
lens category 1-3


Evil-Eye_lens-lst-blue-light-vario-blue-mirror
NIEUW: de LST™ blue light Vario blue mirror glazen - het DONKERSTE verkleurende glas.
van factor 2 naar factor 4 én volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 6-27%
lens category 2-4Evil-Eye_lens-lst-contrast-silver
de LST™ CONTRAST silver mirror glazen - het ideale glas voor wisselende lichtomstandigheden en mountainbike.
volledig op sterkte
te krijgen.
Light-Transmission 16%
Lens Category 3


Evil-Eye_lens-lst-bright-blue-mirror
NIEUW: de LST™ BRIGHT Blue mirror glazen - het ideale glas voor diffus licht én ook volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 57%
lens category 1
adidas evil eye half rim1
Eigenschappen van de EVIL EYE zonnebril en sportbril GLAZEN.

Hebt u al eens nagedacht waarom de glazen zo belangrijk zijn?


1/ Zichtscherpte.
Het is essentieel om, afhankelijk van licht- en weersomstandigheden de juiste lens te dragen. Op alles voorbereid zijn, kan een enorme impact hebben op uw prestatie. Om deze reden kan EVIL EYE-eyewear liefst 10-tallen verschillende zonneglazen aanbieden.2/ Bescherming.
EVIL EYE-eyewear
130
biedt niet enkel bescherming tegen schadelijke UV-straling maar ook tegen andere storende factoren zoals modder, stof, insecten, wind... Tijdens de zware en supersnelle afdaling bij het mountainbiken bv. beschermt EVIL EYE-eyewear uw ogen tegen zwiepende takken. Het juiste zonneglas speelt een belangrijke rol in bescherming en biedt U een optimaal zicht.3/ Duralibility.
De zonneglazen zorgen voor 100% UV-bescherming tegen schadelijke lichtstralen. Bovendien zijn deze glazen krasbestendig, splintervrij en super licht. De EVIL EYE zonneglazen blijven de ogen beschermen, zelfs tijdens mogelijke ongevallen. De anti-fog coating zorgt voor een klaar zicht in alle omstandigheden.4/ Onbeperkt zicht rondom in alle omstandigheden door
2 paar zonneglazen
is onmisbaar om U toe te laten U op alle mogelijke hindernissen te concentreren. De extreme kromming van de zonneglazen garandeert een maximaal gezichtsveld. De zorgvuldig geslepen zonneglazen zorgen voor een vertekeningsvrij beeld. En.... eenvoudig en snel te verwisselen zonneglazen zorgen ook voor een helder beeld onder alle mogelijke weersomstandigheden, want de meeste EVIL EYE sportbrillen / zonnebrillen worden geleverd met 2 kleuren zonneglazen. Een LST CONTRAST glas voor bij zonnig weer én een LST BRIGHT glas voor bewolkt of schemerachtig weer.
Sneeuw... en niet enkel sneeuw maar ook water, strandzand, nat wegdek, enz. reflecteren het licht dat wordt uitgestraald in alle richtingen. Kies daarvoor een gepolariseerde zonneglas. Deze schakelen hinderlijke reflecties op een effectieve manier uit. Een verhoogd contrast en een duidelijke kleurwaarneming zijn slechts enkele van de voordelen van deze filtertechnologie. De meervoudige antireflectie-coating die bevestigd is aan de binnenkant van hetzonneglas verhindert dat er op het glas weerspiegelingen zouden voorkomen. Zodanig krijgt U een veel duidelijker en scherper zicht.
adidas clip in

Kortom, laat U door ons deskundig adviseren.
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause