Ervaar het verschil met eyecode van Essilor
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu multifocale glazen

Banner_Eyecode_625

eyecode™ een optie op uw Varilux glazen

Ervaar het verschil met eyecode™ van Essilor

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Deze exclusieve technologie van Essilor houdt rekening met uw unieke eyecode gegevens om zo uw unieke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. En dit uiteraard voor elk oog, gezien uw linker- en rechteroog meestal niet identiek zijn. Eyecode is standaard verwerkt in Varilux S-series & Varilux X-series glazen, en als optie verkrijgbaar op de Varilux Physio 2.0 en Varilux Comfort glazen.

Perfect aansluitend op al uw behoeften, ongeacht leeftijd, voorschrift, montuur of brillenglaskeuze, met eyecode ervaart u het verschil!

Het geheim van het oog eindelijk onthuld

Eyecode oogdraaipunt
Door een dynamische 3D meting met het Visioffice 2 meettoestel is Varilux in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw gepersonaliseerde brillenglazen. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht de richting waarin u kijkt.
Uw eigen unieke eyecode wordt gemeten op basis van het draaipunt van uw oog. Dit punt is de beste referentie voor het ontwerpen van brillenglazen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft qua montuur kan uw opticien aan de hand van een snelle meting uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Dit doet hij met Visioffice, het unieke meettoestel van Essilor.

Uw persoonlijke “oogdiagnose” voor een optimaal zicht, eyecode brillenglazen bieden u een betere kijk op uw omgeving.

In enkele ogenblikken “begrijpen” wij uw ogen: uw oogbewegingen en de natuurlijke houding van uw hoofd worden opgenomen

  • 100% veilig: er wordt geen contact gemaakt met het oog tijdens de meting
  • 100% precies: dit unieke digitale meetapparaat werkt met een precisie van 0,1 mm
  • 100% gepersonaliseerd: het zijn uw ogen, niet die van iemand anders!

Geef uw ogen wat ze verdienen: een ongekend kijkcomfort
Essilor Eyecode 3D meting oogrotatiepunt


De meerderheid van de brildragers zoeken naar brillenglazen die ontworpen worden door middel van een uitgebreide “oogdiagnostiek”. Met eyecode brillenglazen komt er een einde aan deze zoektocht.

Waarom tevreden zijn met “enkel” een goed zicht, terwijl er zo veel meer mogelijk is? Ga voor het beste zicht ooit, in een ogenblik!

Vergelijking effecten van Multifocale Varilux glazen mét en zonder Eyecode.eyecode-vergelijking overdageyecode-vergelijking nachtSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause