Face à Face zonnebrillen brillen | Optiek Van der Linden | Zele

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN


FACE Á FACE

Face à Face: brillen én zonnebrillen, prachtig design, kleuren en unieke
collection_femme_visage flexible
ontwerpen maken dit merk tot één van de mooiste bril- en zonnebrilmerken die er zijn.

Het Franse brilmerk Face à Face bestaat uit een collectie in het oog springende brillen die stuk voor stuk met de hand vervaardigd worden in hun Parijs atelier. Sinds 1995 zijn Face à Face brillen uitgegroeid tot een echte topseller op de wereldmarkt. Elke bril is op zich een echt designobject. De ontwerpers van Face à Face maken karakteristieke monturen die je uiterlijk versterken en je ogen laten spreken.


De INSPIRATIE en STIJL van FACE à FACE

Bevrijd, gewaagd, gekleurd, de FACE à FACE stijl heeft heel wat temperament! Ver van de gestandaardiseerde mode en van de conformistische tendensen, seizoen na seizoen, bevestigen de FACE à FACE collecties hun kunstenaars temperament. FACE à FACE put zijn inspiratie uit de moderne kunst, architectuur en hedendaags design. De creaties van FACE à FACE worden bestudeerd als architectonische miniatuurontwerpen waarbij gespeeld wordt op volumes, vormen, materialen en texturen in de design studio onder leiding van Pascal Jaulent. Ze worden uitgedrukt in een palet van unieke kleuren, waarvan FACE à FACE het geheim heeft. Als een uitdrukkingen van je persoonlijkheid, toont een FACE à FACE bril durf, moderniteit, verleiding en onafhankelijkheid.


GESCHIEDENIS - DE GEEST - DE OORSPRONG
collection_homme_visage flexible

In 1995 dromen Nadine Pascal en ROTH Jaulent van het verstoren van een sector die gedomineerd wordt door de wereld van retro. Ze besluiten om een bedrijf te starten in het teken van de moderne tijd, veeleisend en creatief, en beslissen om een bril collectie te ontwerpen met uniek karakter, van zeer hoge kwaliteit en gemaakt in Frankrijk. De geboorte van FACE à FACE.

PASCAL JAULENT, PDG en ARTISTIEK DIRECTEUR

Gepassioneerd door menselijke en sociale vraagstukken en etnologie, droomde hij ervan om urbanist te worden. Maar zijn studie aan de Handelshogeschool van Parijs drijven hem eerst naar de financiële diensten van de grote internationale bedrijven (Nestlé en Dior), om later over te stappen naar de kleinere en meer persoonlijke bedrijven waarbij hij uitgegroeide tot CEO van de Franse brillenfabrikant Lafont. Door het ontdekken van een verrassende parallel tussen het werk van de architect en de mens, technologie, mode en het creëren van brilontwerpen, stelt hij Nadine Roth in 1995 voor om hun talenten te combineren en het bedrijf Architectures FACE à FACE op te richten.

Pascal leidt de strategie van het bedrijf én beheert de ontwerp afdeling. Hij is zeer actief betrokken bij de productie en de technische studies van elk ontwerp, om bij de stilistische uitdagingen van FACE à FACE voor het beste eindproduct te zorgen. Zijn oorspronkelijke opleiding helpt hem natuurlijk
collection-01
ook in de financiële zaken en organisatie van het bedrijf.

NADINE ROTH, DIRECTEUR SALES & MARKETING

Nadine maakte haar debuut bij de ontwerp bureaus van diverse internationale brillenmerken in verschillende landen, en had daardoor internationaal erkenning gekregen.

Nadine houdt toezicht op het gebied van communicatie en bedrijfsontwikkeling binnen FACE à FACE. Zij stond ook aan de bron van de internationale ontwikkeling van FACE à FACE. Ze opende de Amerikaanse dochterafdeling en leidt nu een internationaal team van exclusieve vertegenwoordigers en distributeurs. Dank zij haar ervaring en energie, exporteert FACE à FACE bijna 85% van haar productie naar meer dan 40 landen en is het merk uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde brilmerken in Europa, Noord-Amerika en Azië.
Hieronder een kleine selectie van de nieuwste FACE A FACE collectie van dit jaar. Dit zijn slechts enkele van de FACE A FACE modellen die we in voorraad hebben, in voorraad hadden of binnenkort in voorraad zullen hebben.

Hippe ZONNEBRILLEN van Face à FaceSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause