Lapperre Hoorcentrum Zele: modern hoorcentrum met ruime parking

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
 • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
  Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
 • gratis HOORTEST
 • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
 • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
 • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
 • accessoires voor SLECHTHORENDEN
 • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak

Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07

De Nieuwe OPLAADBARE Phonak Audeo hoortoestelen.


onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaat

LAPPERRE HOORCENTRUM ZELE

Behandeling en oplossingen voor gehoorproblemen.

Gehoorverlies komt de laatste jaren veel vaker voor dan vroeger, vooral om de twee volgende redenen: het geluidsniveau is wereldwijd enorm gestegen en mensen leven langer. Hierdoor is het aantal mensen met leeftijdsgebonden gehoorproblemen toegenomen.
Gehoorverlies kan tal van oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld hoge geluidsniveaus, erfelijkheid, infecties of andere gezondheidsaandoeningen. Gelukkig kunnen de meeste soorten gehoorverlies dankzij onze moderne hoortoestellen doeltreffend worden behandeld.Moderne hoortoestellen bieden tal van voordelen.

In onze hedendaagse samenleving speelt communicatie een belangrijke rol. Hierbij zijn horen en verstaan van essentieel belang. Als u niet goed hoort, is de kans groot dat u meer geïsoleerd raakt. Mensen met gehoorproblemen hebben daarom een hoger risico op depressie. Daarnaast brengt gehoorverlies vaak ook hun veiligheid in het gedrang.
Moderne hoorsystemen verbeteren de levenskwaliteit en verhogen de veiligheid. Ze zorgen voor een merkbare spraakverbetering, waardoor u anderen beter zal verstaan, en zij u ook.

6 redenen om voor hoortoestellen te kiezen
 • Ze maken het leven gemakkelijker voor de mensen uit uw omgeving want u hoeft niet meer aan iedereen te vragen om dingen te herhalen of luider te spreken.
 • U valt minder op want u praat niet meer te luid en zet de televisie of de radio niet meer te hard.
 • U vermijdt misverstanden omdat u tijdens gesprekken niet alleen woorden, maar ook klemtonen, nuances en volumes hoort. Daardoor zal u uw gesprekspartner dan ook beter verstaan.
 • Ze verhogen uw veiligheid want u merkt gevaren in het verkeer sneller op en hoort uit welke richting ze komen.
 • U mist geen auditieve informatie, of het nu om de deurbel, telefoongerinkel of aankondigingen via een luidspreker gaat.
 • U heeft weer meer zelfvertrouwen, want u zult zich niet langer onzeker voelen door uw gehoorverlies.
Hoe werkt een hoortoestel of hoorapparaat?


Wanneer bepaalde hoogfrequente geluiden niet meer naar de hersenen worden doorgestuurd, vergeten de hersenen geleidelijk hoe ze deze geluiden moeten interpreteren. Ze vergeten dus letterlijk hoe ze moeten horen.

Bij een matig gehoorverlies kan tot 100% van het verloren gehoorvermogen opnieuw worden aangeleerd. Het hoortoestel werkt dan als een soort ‘trainer’ voor de hersenen om het verloren gehoorvermogen terug te winnen.

Wat kunnen hoortoestellen voor u betekenen?
Met hoortoestellen kan de drager gesproken taal duidelijker verstaan en opnieuw geluiden horen die door het gehoorverlies onhoorbaar waren geworden. Hoortoestellen vergroten de beperkte bandbreedte van de geluidsomgeving. De drager kan zachte en hoge tonen opnieuw horen en specifieke geluiden en betekenisnuances opnieuw onderscheiden.
Volledig uitgerust hoorcentrum voor aanpassing van hoorapparaten in de regio Zele, Heikant, Grembergen, Hamme, Berlare, Overmere, Uitbergen, Kalken...

NIEUW: een HOORTEST in 5 minuten met de Lapperre hoorzuil
lapperre-hoorzuil-2 hoortesten Zele.pngHad u graag gewoon eens geweten hoe het met uw gehoor gesteld is?
Dan kan u vanaf nu dagelijks bij ons in de zaak terecht om eenvoudig, snel én GRATIS te testen hoe het met uw gehoor gesteld is, ZONDER afspraak, met de Lapperre hoorzuil.
Deze hoorzuil controleert met een Versta-test én een Tonen-test, apart gemeten voor beide oren, in enkele minuten hoe het met uw gehoor gesteld is en hoe goed u nog hoort.
Blijkt uit deze eenvoudige test dat uitgebreidere testen aangewezen zijn, dan kan u indien gewenst direct een afspraak maken bij onze audicien om een professionele en meer uitgebreide hoortest te laten uitvoeren.

Lapperre hoorapparaten / hoorcentrum agentschap Zele

Zitdagen Lapperre audicien te ZELE voor hoorapparaten, hoortesten, anti-lawaaidoppen op maat, zwemdoppen om maat enz.

Dinsdag: 14:00 tot 18:30 u op afspraak
Donderdag: 09:00 tot 12:00 u op afspraak
Donderdag: 14:00 tot 18:00 u op afspraak

Gelieve een afspraak te maken voor hoorapparaten op het nr 052/444 607, zodat wij voor u genoeg tijd kunnen vrijmaken.
Voor kleine herstellingen van uw hoorapparaten, nazicht, onderhoud, batterijen, onderhoudsproducten enz. kan u natuurlijk altijd in de winkel terecht tijdens de normale openingsuren en hoeft u GEEN AFSPRAAK te maken.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause