Hoya Multifocale brilglazen, "We care about your eyes"
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu multifocale glazen

Hoya brilglazen

Hoya Lens


"Total Vision Care"
Hoogwaardige producten voor de brildrager

Voor elke correctie een oplossing.
Hoyalux iD LifeStyle V lifestyle V mobile


Hoya Vision Care legt zich toe op het ontwikkelen en produceren van brillenglazen en daarnaast op veredelingen en innovatieve ontwerpen.
Met als voornaamste doel: het corrigeren van onvolkomenheden van het menselijk oog met het grootste comfort. Bovendien kan de opticien rekenen op service en ondersteuning waarmee zijn klanten hoogwaardige brillenglazen en monturen ‘op maat’ kunnen kiezen.

Met zijn ervaring en kennis is Hoya in staat op eigen wijze glasontwerpen en nieuwe veredelingstechnieken toe te passen.
Samen met het grote aantal ontwerpen op glas- en kunststofgebied kunnen we de juiste oplossing bieden voor elk type correctie. Inspelend op elke modieuze trend, op elke behoefte van de klant, ongeacht het budget.


Materialen: alle mogelijkheden in kunststof en mineraal overzichtelijk op een rij.

Glasontwerpen: het juiste ontwerp is afhankelijk van uw activiteiten en visuele wensen.
- Hoya’s iD FreeForm Design Technology is de meest geavanceerde technologie voor multifocale brillenglazen. Deze technologie verrijkt de gekende FreeForm-productietechniek met een unieke software die instaat voor de berekening.
- Dankzij de FreeForm Technology zijn multifocale ontwerpen mogelijk die ook perifere aberraties verminderen.
Hoyalux iD MyStyle V

Kleuren: comfortabele en veilige bescherming met een ruime keuze aan tinten

Meekleurend: gezond voor de ogen en altijd een zonnebril bij de hand

Polariserend: het ideale outdoor glas


Zie alles met Hoyalux iD multifocale brillenglazen

Hoe beter u ziet, hoe minder uw ogen worden belast. Een natuurlijke manier van kijken helpt uw zorgeloos te zien, uw hersenen te ontspannen en concentratie te verbeteren. De manier waarop HOYA de correctie van uw ogen benadert is uniek. U kijkt beter en ziet alles met brillenglazen van HOYA.

Geavanceerd brillenglas door de nieuwste ontwerptechniek
HOYA heeft de eerste technologie ontwikkeld waarbij voor ieder oog afzonderlijk de benodigde correctie wordt geanalyseerd en zowel de voor- als achterzijde van het brillenglas wordt bewerkt. Via de gepatenteerde Integrated Double Surface Design (iD) technologie wordt rekening gehouden met de manier waarop ieder afzonderlijk oog beweegt en voor elk oog de benodigde correctie in kaart gebracht.

Soepel schakelen tussen veraf en dichtbij, met een extra breed gezichtsveld
Hoyalux iD WorkStyle

Tijdens het high-tech FreeForm productieproces worden beide zijden van elk brillenglas benaderd als een serie ontelbare individuele punten, om exact de correctie op pixelniveau aan te brengen. Dit gebeurt door te frezen met diamanten freeskoppen en te polijsten met speciale industriële zachte ballonnen. De verticale component van het brilvoorschrift wordt aan de voorzijde van het brillenglas gecorrigeerd (wat zorgt voor een soepeler verloop van de verschillende sterktes van boven naar beneden) en de horizontale component aan de achterzijde (wat zorgt voor een breder gezichtsveld van links naar rechts), met maximaal kijkcomfort als resultaat.


Stabiel kijken zonder hinderlijk 'schommeleffect'
Het schommeleffect dat zich voordoet als u heen-en-weer of naar de grond kijkt, zoals bij het traplopen, wordt ‘skew deformation’ genoemd. Dankzij HOYA’s Deformation Index Calculation techniek worden deze vertekeningen geminimaliseerd in het brillenglas, zodat u niet uw hoofd hoeft te draaien om scherp te zien, maar uw ogen zelf het werk laat doen.

Snel wennen aan uw nieuwe glazen
De gewenning aan Hoyalux iD brillenglazen is eenvoudig en verloopt snel, ook als u voorheen een ander type brillenglas droeg. De kwaliteit van Hoyalux iD is uniek, als bewijs van originaliteit ontvangt u een HOYA Quality Card. Bovendien biedt HOYA u drie maanden tevredenheidsgarantie (uw opticien informeert u hier graag over).
Ieder type Hoyalux iD brillenglas heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen, maar allen zijn gebaseerd op HOYA’s unieke Integrated Double Surface Design (iD) technologie.

Lees meer over de verschillende Hoyalux iD brillenglazen:
Hoyalux iD MyStyle V+

Hoyalux iD LifeStyle V+

Hoyalux iD WorkStyle


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause