Zichtmeting ZONDER afspraak | Van der Linden | ZELE
optiek van der linden - Zele team 2020 10 - optiek van der linden - over ons 1

WHO IS WHO
in het Optiek Van der Linden Team?

Van links naar rechts:

PHILIP: the big boss
PATSY: big boss nr2 🤪 & echtgenote van Philip.

CAROLINE: boekhouding, stockbeheer , administratie en manusje van alles 😃

DEMI: nieuw in ons team, opticien optometrist

KRISTOF: opticien, al 25 jaar onmisbaar in de zaak.Philip Van der Linden
Essilor, onze hoofdleverancier van brillenglazen, won eind 2016 de Silmo D'Or award voor de belangrijkste nieuwe ontwikkeling in brillenglazen technologie ter wereld: Eye Protect System.

En ik mocht die Silmo D'Or even vasthouden :-)

WAT IS HET EYE PROTECT SYSTEM?

Het Eye Protect System is het eerste brilglas ter wereld dat bescherming biedt tegen blauwviolet UV licht van beeldschermen, tablets, smartphones, led verlichting enz, niet door een extra coating toe te voegen zoals de andere merken, maar wél IN het materiaal zelf.

Innovatie in het hart van het materiaal


Eye Protect System is een werkelijke innovatie in het hart van het materiaal die de gezondheid van de ogen bewaart. Deze technologie filtert het SCHADELIJK BLAUWVIOLET en laat tegelijkertijd het BLAUW-TURQUOSE licht door, dat van essentieel belang is voor het reguleren van biologische ritmen. Het materiaal reduceert tot 25% schadelijk blauw licht (400-455 nm), waardoor sterfte aan netvliescellen ook met 25% daalt.

Het speciale aan brilglazen met het EYE PROTECT SYSTEM is dat het nog steeds esthetisch HELDERE glazen zijn (zonder gele restkleur of blauwe reflecties), dat de glazen de visuele GEZONDHEID verbeteren maar ook dat ze op lange termijn de VEROUDERINGEN van het oog, die door het schadelijk licht worden veroorzaakt, VERTRAGEN.

We hebben maar één paar ogen, laten we er goed voor zorgen!


! NIEUWS !

nieuwe MERKEN ?
nieuwe MODELLEN?
ACTIE’S?
limited editions, nieuwe TECHNOLOGIEËN
enz vindt u steeds op onze
Facebook & Instagram pagina

image Optiek Van der Linden - Zele infopagina 10

Waarom bij ons?

DE COLLECTIE’S
Voor veel van onze designer brilcollectie’s hebben wij de exclusiviteit in de streek, dus waarom veel verder zoeken. Onze collecties omvatten de beste merken in de industrie: Theo, Alain Mikli, Porsche Design, Anne & Valentin, Tom Ford, Ray-Ban, Oakley, Face a Face, Silhouette, Starck Eyes, Pro Design, JF Rey, Etnia Barcelona, Dolce & Gabbana, Dior, KOMONO, Any-Di suncovers, Red, Youpi, Kinto, Eschenbach titanflex en nog veel meer.
ONZE VOORDELEN
 • Gratis oogonderzoek en zichtmeting
  jf-rey brillen
 • Zichtmeting met de modernste technologiën voor brillen én contactlenzen
 • Precieze gezichtsscherpte gegarandeerd
 • Computergestuurde glas parameters en montage bepaling
 • Omruilgarantie van multifocale brilleglazen
 • Uitgebreide keuze uit meer dan 1000 brillen en 500 zonnebrillen
 • Camera en beeldscherm om u te helpen bij de brilkeuze
 • Gewennings Garantie om multifocale glazen
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Tot 3 jaar garantie op breuk, diefstal én verlies bij Multifocale Varilux glazen
 • Centraal gelegen met uitgebreide parking voor de deur
 • Een echt totaal-pakket aan service
 • En een eerlijke prijs-kwaliteit garantieSERVICE - ADVIES - OOGONDERZOEK - PREVENTIE
Als je een bril koopt bij Optiek Van der Linden, krijg je heel wat meer dan je verwacht. Een bril is geen protese meer, maar een echt mode artikel dat past bij uw stijl en de mode van het moment. En daarom zijn wij hier, om u te helpen bij de keuze van uw bril om tot een prachtig resultaat te komen waar u zich goed in voelt.
Ook brilglazen zijn geen standaard artikel meer bij ons, maar worden bijna altijd op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan uw visuele eisen en verlangens van u als brildrager te voldoen. En om dit te bereiken gaan wij uw ogen zo goed mogelijk onderzoeken én uw zicht meten om op die manier samen met u het ideale brillenglas te vinden dat, binnen uw budget, het best past bij uw verlangens en u een zo nauwkeurig mogelijk zicht geeft.


contactlens_inzetten_8
CONTACTLENZEN
Ook voor contactlenzen kan u natuurlijk bij ons terecht. Wij meten uw ogen perfect op en bekijken samen met u welke soort contactlenzen het best met uw behoeften en werkomstandigheden overeenkomen. Daarna bezorgen wij u een GRATIS proefpaar contactlenzen, leren hoe u de lenzen moet zetten en uitnemen, onderhouden enz… En dit geldt voor alle soorten contactlenzen zoals bv maandlenzen, daglenzen, dubbelzichtlenzen, torische contactlenzenPHO005545AI - PCA achter het oor

HOORAPPARATEN

 • In ons modern Lapperre Hoorcentrum kan u terecht voor:
 • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
 • een gratis HOORTEST
 • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
 • Wij beschikken over een DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
 • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
 • Accessoires voor SLECHTHORENDEN
 • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van een goedkoper RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen en hoorapparaten mét bv Bluetooth.EYE5
Opticien Philip Van der Linden is erkend lid van EYE 5, een van de grootste groeperingen van opticiens, optometristen en contactlensspecialisten. Het zijn gedreven specialisten die voldoen aan de hoogste opleidingseisen. Bij EYE 5 opticien Philip Van der Linden ben je verzekerd van een perfecte service, goed advies en is er oprechte interesse in de klant. Ook het mode-aspect en wat een bril kan doen voor iemands persoonlijkheid staan bij ons centraal.

Activisu_Expert_III_XS_small
Onze specialiteiten: Professionele Zichtmetingen - multifocalebrilglazen, contactlenzen én sportbrillen op sterkte
ONZE GESCHIEDENIS:
Optiek Van der Linden werd in de jaren '60 opgericht door de heer Rudy Bockaert, op Centrum 88 in Zele, onder de naam Optiek Bockaert.
Door Philip Van der Linden en zijn echtgenote Patsy werd de zaak overgenomen januari 1995. In 2000 verhuisden we dan enkele huizen verder naar de hoek van de Markt in Zele, waar de zaak nu nog steeds gevestigd is.

In 2011 werd de zaak terug volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met de modernste apparatuur, uitgebreid met de modernste en nieuwste brillencollectie's, en ook ons Lapperre Hoorcentrum werd volledig vernieuwd. Door deze uitbreiding van ons hoorcentrum kunnen wij nu al 3 dagen per week beschikken over een gediplomeerd audicien.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause