Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij 3 merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Tot de overheid en virologen anders bislissen.

Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds zoals in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen
(Kappers, orthoptisten
👁, optometristen 👀, kinesisten , bandagisten, opticiens 👓 enz..)

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

Menu sportbrillen

AWARD VOOR DE MEEST VERKOCHTE KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN BRIL IN DE BENELUX

Wij kregen onlangs de Award voor de beste specialist, en het meest verkochte aantal sportbrillen en koersbrillen op sterkte in de Benelux voor 2020.
ij kregen deze award award uit de handen van Frank Cornelis (Managing Director Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear) en Sandra Van Rentergem ( Marketing manager Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear)

https://www.optiekvanderlinden.be/sportbril_op_sterkte_zonder_insert_clip-in.html
#truesportseyewear #evileyeeyewear #madeinaustria
Evil-eye-koersbril op sterkte-2021


! NIEUW !

NIEUWE
MODELLEN ,
NIEUWE
KLEUREN SPORTBRILLEN
NIEUWE
KLEUREN KOERSBRILLEN….

ÉN nieuwe kleuren GLAZEN VOOR
KOERSBRILLEN
VOLLEDIG op sterkte ZONDER insert/clip-in brilletje
De GROOTSTE keuze KOERSBRILLEN op sterkte en FIETSBRILLEN op sterkte, én EXCLUSIEF bij ons allemaal ZONDER insert clip-in bril OP STERKTE verkrijgbaar.

Koersbrillen VOLLEDIG op sterkte, ZONDER insert (clip-in). Onze specialiteit.

Weinig opticiens blijken op de hoogte te zijn van de behoeftes van wielrenners aan sportbrillen op sterkte, de mogelijkheden die er zijn en de beperkingen van bepaalde modellen. Daarom hebben wij ons over de jaren gespecialiseerd in oa Koersbrillen op sterkte en alle andere soorten sportbrillen op sterkte. Bij ons vindt u dan ook een enorm aantal mogelijkheden voor koersbrillen op sterkte, met of zonder insert.
Op deze en volgende pagina's, alle info over koersbillen, mountainbike brillen enz op sterkte. De diverse mogelijkheden, optie's, merken zoals oakley,
EVIL EYE...., budgetreeksen enz... Met of zonder clip-in op sterkte verkrijgbaar.

Evil-Eye_lens-lst-vario
VARIO een verkleurend glas ontwikkeld voor buitensport: VARIO - één dag één lens.
Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe vario lenzen van EVIL EYE Sport eyewear veranderen mee met het weer en worden lichter of donkerder afhankelijk van de weersomstandigheden, en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag. In combinatie met de verschillende evil eye modellen in vernieuwde kleuren, is geen enkel bergpad of kronkelweg te uitdagend, geen bos noch bewolkte dag te donker om je prestatie te beïnvloeden.
Light-Transmission 16-82%
lens category 0-3


Evil-Eye_lens-lst-bright-vario-purple-mirror
NIEUW en waarschijnlijk het BESTE glas in de reeks: de LST bright VARIO Purple MIRROR glazen - CONTRASTverhogend én verkleurend in één glas.
van factor 1 naar factor 3 én volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 13-62%
lens category 1-3


Evil-Eye_lens-lst-blue-light-vario-blue-mirror
NIEUW: de LST™ blue light Vario blue mirror glazen - het DONKERSTE verkleurende glas.
van factor 2 naar factor 4 én volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 6-27%
lens category 2-4Evil-Eye_lens-lst-contrast-silver
de LST™ CONTRAST silver mirror glazen - het ideale glas voor wisselende lichtomstandigheden en mountainbike.
volledig op sterkte
te krijgen.
Light-Transmission 16%
Lens Category 3


Evil-Eye_lens-lst-bright-blue-mirror
NIEUW: de LST™ BRIGHT Blue mirror glazen - het ideale glas voor diffuus licht én ook volledig op sterkte te krijgen.
Light-Transmission 57%
lens category 1EXCLUSIEF
Koersbrillen op sterkte ZONDER insert of clip-in.


HIERONDER enkele voorbeelden van sportbrillen met een glas, volledig op sterkte. Voorbeelden met vaste kleuren, spiegelcoatings én verkleurende glazen die zich automatisch aanpassen aan de sterkte van het zonlicht. Al deze glazen kunnen in heel wat sterktes gemaakt worden door ons. Voor hogere sterktes gebruiken wij een adaptor waardoor het glas iets kleiner wordt, maar wel nog volledig op sterkte is zonder insert.
De spiegelcoatings kunnen in verschillende kleuren.FOTO'S HIERONDER

ALLE FIETSBRILLEN & KOERSBRILLEN op de foto's hieronder zijn VOLLEDIG OP STERKTE en dit ZONDER insert/clip-in.
De sportbrillen met VARIO VERKLEURENDE glazen staan op de foto's gewoon, én na verkleuring in de zon.

Collectie EvilEye Eyewear sportbrillen (het vroegere adidas)
KOERSBRIL op sterkte ZONDER insert/clip achter de glazen?


WIJ HEBBEN HET!

Nu zelfs met een VOLLEDIG glas OP STERKTE met verkleurende glazen én in zeer sterk gekromde sportbrillen en koersbrillen zoals de Evil Eye Zolid Pro.
Meer info over koersbrillen op sterkte zonder insert HIER.ANDERE SPORTBRILLEN OP STERKTE.
Wij hebben ons gespecialiseerd in sportbrillen voor kinderen én volwassenen, gaande van koersbrillen op sterkte (met of zonder clip), duikbrillen, zwembrillen, sportbrillen voor balsporten tot gezichtsbescherming. Op deze en volgende pagina's vind u een klein overzicht van de mogelijkheden, meest courante soorten, merken enz die wij verdelen.


Koersbrillen op sterkte, onze specialiteit.
De laatste jaren zit wielrennen en mountainbike enorm in de lift, maar voor brildragers was het moeilijk om een perfecte koersbril- of mountainbike bril op sterkte te vinden. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd om alle mogelijke koersbrillen en sportbrillen op sterkte te maken, zowel mét als zonder clip. Voor fietsen, wielrennen en mountainbike hebben wij tegenwoordig gelukkig verschillende mogelijkheden om een perfecte sportbril op sterkte te maken. Er zijn enorm veel mogelijkheden in alle budgetten, en deze brillen kunnen NATUURLIJK ook voor 10-tallen andere sporten worden gebruikt zoals lopen, surfen, skiën (met bv polariserende glazen, ideaal), atletiek enz.Hieronder vindt u een paar voorbeelden van koersbrillen die door ons, op sterkte kunnen gemaakt worden, van topkwaliteit tot budgetreeksen


1/ SPortbril op sterkte, ZONDER clip
Sinds dit jaar kunnen wij, zelfs voor de meest gekromde modellen van sportbrillen zoals EVIL EYE, glazen op sterkte gefreesd maken zodat ze perfect in het montuur passen, dus een echte sportbril op sterkte ZONDER CLIP. Dit noemen we de Extreme Curve Line glazen!

Als SPORTBRIL OP STERKTE kunnen bijvoorbeeld EVIL EYE sportbrillen uitgerust worden met een clip-in waar uw glazen op sterkte in gemonteerd worden, òf volledig het glas wordt op sterkte gemaakt, zoals op de foto hieronder.

EVIL EYE sportbril op sterkte ZONDER clip-in.
ideaal voor wielrennen, mountainbike, skiën, snowboard enz

Evil Eye mét of ZONDER Clip-in op sterkte.


VARIO: Binnen, bij bewolkt of schemer weer zijn de glazen gewoon wit, in de zon zo donker als een zonnebril. Maar ze zijn verkrijgbaar op sterkte als unifocaal of multifocaal glas, in 10 tallen kleuren, met spiegelcoatings, verkleurend, ontspiegeld, polariserend enz.

Wij hebben steeds de verschillende glazen voor een Evil Eye op sterkte in de Extreme Curve Line uitvoering als DEMO IN VOORRAAD, zodat we u het resultaat kunnen tonen. De glazen op sterkte zijn niet van de echte glazen te onderscheiden , en zijn zélfs met spiegelcoating of andere opties verkrijgbaar.De zonneglazen of Transitions Verkleurende glazen passen perfect in de bril, en het kan, afhankelijk van de glassoort , in alle sterktes tussen de +5 en -5,25 en dit met een maximum cylinderwaarde van +2,00 gemaakt worden, zowel unifocaal als multifocaal voor wie al dubbelzicht of progressieve glazen draagt.
De materialen/glassoorten zijn van gewoon 1,5 kunststof, tot 1,6 verdunde kunststof en polycarbonaat kunststof. Ze zijn ook in Transitions te krijgen (glazen die zich automatisch aan de lichtsterkte aanpassen en donkerder of lichter worden), én ze zijn zélfs Polariserend te krijgen, een droomglas voor op de weg of om te sporten. 
Ze bestaan in een 50-tal kleuren, maar de beste blijven na de polariserende en de verkleurende Transitions glazen natuurlijk de contrastkleuren. 
Alle kleuren zijn te verkrijgen met Spiegelcoatings in Goud, Zilver, Blauw of Zilver dégradé zoals bv bij originele EVIL EYE, oakley en andere zonnebrillen en ook een extra ontspiegeling langs de achterzijde is mogelijk. De Extreme Curve Line glazen kunnen natuurlijk ook in bepaalde modellen van andere merken gemonteerd worden zoals EVIL EYE, Arnette, Alpine, Bollé, Julbo, Nike, Rudy Project, Oakley en Ray Ban.
2/ OAKLEY
Bijna alle oakley zonnebrillen zijn op sterkte verkrijgbaar, de glazen worden bij OAKLEY zelf gemonteerd met originele oakleyglazen en daarbij is het correctieglas NIET van een gewoon glas te onderscheiden. oa de Radar, split Jacket enz van Oakley wordt op sterkte gemaakt. Deze is dus perfect mét correctie verkrijgbaar door de oakley RX-Implant technologie. De bril wordt in de kleur van uw keuze én met de oakley glaskleur van uw keuze mét correctie gemonteerd.
De oakley RADAR als SPORTBRIL OP STERKTE gemonteerd
(correctieglas zichtbaar gemonteerd door oakley owv de sterke kromming)

Oakley Radar RX sportbril op sterkte Oakley radar sportbril op sterkte

HNiet alle correctie's mogelijk zijn door de extreme kromming van het glas, maar we hebben natuurlijk nog andere oplossingen.

SPORTBRILLEN OP STERKTE WORDEN INDIEN MOGELIJK BEST GEMONTEERD MET DE SPECIALE OPTIFOG BEHANDELDE BRILLEGLAZEN VAN ESSILOR: HET ENIGE BRILGLAS TER WERELD MET EEN PERMANENTE LAAG TEGEN HET AANDAMPEN.
optifog_ antidamp_glazen

3/ EVIL EYE
Van EVIL EYE zélf zijn er 2 systemen.
Evil Eye Half Rim Adidas 6adidas brilclip 2


Bij bijna alle modellen van EVIL EYE Sportbrillen is het mogelijk om achter de bril een clip te monteren waarin uw correctieglazen zitten. Het correctieglas is iets kleiner dan het glas van de sportbril, én je kijkt door 2 glazen achter elkaar (correctieglas én zonneglas).

Het voordeel bij EVIL EYE is dat je bij deze sportbrillen soms 2 paar verschillende glazen krijgt, één zonneglas én één contrastglas voor bij mist, slecht weer of zelfs binnensport. Een ander voordeel is dat je bv het clipje kan verwisselen tussen verschillende EVIL EYE sportbrillen en modellen, én dat je de bril ook nog kan dragen als je soms eens contactlenzen wil dragen. Dan doe je er gewoon het clipje uit.
Bij EVIL EYE zijn dus alle correctie's mogelijk, òòk de hogere correctie’s.


het 2é systeem van EVIL EYE werkt ZONDER clip.
In de EVIL EYE zonnebril (hiernaast) wordt het correctieglas direct in de bril gemonteerd, in de kleur die u wenst.

 adidas sportbril op sterkte COOP_08_PI_A5_quer Schermafbeelding 2010-03-25 om 10.59.16https://www.evileye.com/en/home

https://www.evileye.com


4/ BUDGET reeksen, MOOI EN NIET DUUR, vanaf €195 inclusief glazen op sterkte.
koersbril op sterkte


Wij hebben natuurlijk ook budget vriendelijke mogelijkheden in ons assortiment.
Er bestaat al een sportbril INCLUSIEF enkelvoudige glazen op sterkte vanaf €195,00

24_Outdoor sportbrillen 146 25_Outdoor sportbrillen 147

Aan welke eisen moet een koersbril of mountainbike bril voldoen?

Ultraviolet licht: Aangezien wielrennen en mountainbike buitensporten zijn, moet u ervoor zorgen dat uw ogen 100% beschermd zijn tegen ultraviolette straling. Alle sportbrillen van bv EVIL EYE en oakley zijn standaard voorzien van polycarbonaat glazen mét 100% UV bescherming.

de sportbril zélf: Wielrenners en mountainbikers kunnen een serieuze snelheid halen, zodat stof, vuil en vliegjes erg hinderlijk zijn. Daarom kies je best een "wrapped around" stijl sportbril die zeer goed tegen het hoofd aansluit, maar toch genoeg verluchting laat tegen het aandampen. Dit zal uw ogen beschermen tegen wind, wat in het bijzonder van belang is voor contactlens dragers, omdat te veel wind de contactlenzen uitdroogt. Om een ​​goede ventilatie te bieden, moet de sportbril verluchtingsgaten hebben om aandampen tegen te gaan. Een "sweat blocker" of mousse bandje bovenaan kan ook aantappen tegengaan. Dé topmerken leveren standaard een 2é paar zonnegelazen bij om te kunnen wisselen afhankelijk van de licht- en weersomstandigheden.

Kleur van de zonneglazen: Aangezien er buiten gesport wordt op verschillende tijdstippen en in verschillende weersomstandigheden, zijn sportbrillen met verkleurende glazen óf verwisselbare zonneglazen de beste oplossing. Afhankelijk van de lichtomstandigheden waarin u rijdt, hebt u donkere of lichte contrastverhogende glazen. Een grijs zonneglas is het donkerst, maar een bruin of oranje zonneglas kan helpen het contrast te verhogen. Bij het rijden bij weinig licht of bewolkte dagen, is een gele of rose zonneglas ideaal. Een fotochromatische zonneglas is ook ontworpen voor wisselende lichtsituaties. Dit is een zonneglas die van kleur verandert met de hoeveelheid licht buiten. Dus, in fel zonlicht, zal het fungeren als een echte zonnebril. Echter, in de vroege ochtend, laat in de middag, of op bewolkte dagen, zal het zonneglas volledig of gedeeltelijk ontkleuren.

De glazen voor een sportbril op sterkte: Als je een correctie nodig hebt ​, zorg er dan voor dat het montuur of de sportbril geschikt is om correctie glazen in te plaatsen want niet in elke bril kunnen andere glazen of bepaalde correcties gemonteerd worden. Veel sportbrillen hebben dan ook een Rx-inzetstuk of clip achter de zonneglazen omdat daar natuurlijk zelfs de meest speciale correcties kunnen in gemonteerd worden, én men dan ook nog van zonneglazen kan blijven wisselen.
In veel sportbrillen kunnen de glazen op sterkte natuurlijk ook ZONDER clip gemonteerd zoals in de bril. Dan zijn voor de veiligheid altijd polycarbonaat glazen aangewezen.

Als ideale SPORTBRIL OP STERKTE voor de wielrenners kunnen bijvoorbeeld EVIL EYE sportbrillen uitgerust worden met een clip-in waar uw glazen op sterkte in gemonteerd worden, òf volledig het glas wordt op sterkte gemaakt.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause