de stappen naar een hoorapparaat. Wat moet er gebeuren, proefperiode enz
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaatVirto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat in het oor Lyric

NIEUW: DE VIRTO B-TITANIUM intra hoorapparaten.

Het eerste Quasi ONZICHTBARE hoortoestel, nu GRATIS op proef in ons HOORCENTRUM met gediplomeerd Lapperre Audicien, Markt 60 Zele.

Staat de TV WAT TE LUID bij uw man of vrouw, vader of moeder, grootvader of grootmoeder? Of kan u die GESPREKKEN zelf niet allemaal meer zo duidelijk volgen op cafe, in groep of op het werk? Vraagt uw partner, vader of moeder regelmatig "om het nog eens te herhalen? Virto B-titanium, het eerste 3D geprinte HOORAPPARAAT in TITANIUM. Zodat niemand ziet hoe goed hoort. EXCLUSIEF verkrijgbaar in ons volledig ingericht HOORCENTRUM op de eerste verdieping, bereikbaar met lift.

Maak NU een afspraak bij ons in de zaak.


Het best bewaarde geheim
U wilt in veel verschillende luistersituaties goed verstaan, zonder de aandacht te vestigen op uw hoorapparaten? Dan zijn de op maat gemaakte Phonak Virto V-toestellen u op het lijf geschreven. De Virto V wordt aan de ingang van of in de gehoorgang zelf geplaatst. Zo blijft het toestel zoveel mogelijk uit het zicht en kunt u vrij communiceren. U hoort als nooit tevoren en vergeet al snel dat u een hoortoestel draagt.


Elk Virto Hoortoestel is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang.


Voor u ontworpen
Elke Virto V is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang. Met behulp van 3D-print- technologie wordt elk schaaltje nauwkeurig, laag voor laag opgebouwd. Daarna worden alle componenten met de hand op de juiste plek gezet. Uw hoortoestel is dus even uniek als u. Bovendien past de Virto V zich ook naadloos aan uw specfieke luistersituaties aan. Tijdens een vergadering, op een concert of een feestje met veel omgevingsgeluid... Dit hoogtechnologische hoorapparaat met AutoSense OS analyseert de luisteromgeving ongemerkt en optimaliseert de instellingen naargelang. Het stemgeluid wordt verzonden van het ene oor naar het andere, waardoor u zelfs in de meest uitdagende luistersituatie beter hoort.
Voor u nieuwe hoortoestellen koopt

De aankoop van een hoortoestel is een belangrijke beslissing die uw veiligheid en levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Neem dus de tijd om het meest geschikte toestel te vinden.

content-image-33-befor_you-buy-new-hearing-aids.jpg__600x270_q85_crop_upscale


 • Er zijn verschillende soorten hoorapparaten, van een GOEDKOOP basis hoorapparaat dat volledig door het ziekenfonds wordt terugbetaald, tot een gesofisticeerd digitaal hoortoestel met verschillende microfoons, bluetooth en geavanceerde software die het beste geluid garanderen.

 • Laat u op uw zoektocht niet misleiden door goedkope reclamebeloften: digitale hoortoestellen zijn véél beter qua geluid en comfort dan gewone hoorapparaten, hebben dan ook hun prijs en bieden enkel goede resultaten als ze door een erkend audioloog aan uw persoonlijke gehoorproblemen worden aangepast.

 • Laat de audioloog u de verschillende modellen tonen die voor u, uw gehoorprobleem en uw levensstijl geschikt kunnen zijn, in de verschillende prijscategorieën.

 • Vraag welke diensten, garantieperiode, verzekeringen enz in de aankoopprijs inbegrepen zijn. Vraag uw audioloog naar verzekeringsdekking, garantietermijn (bij Lapperre 5 jaar) en andere programma’s die de kosten voor onderhoud en herstellingen of bij verlies kunnen drukken óf doen stijgen.

 • Zorg ervoor dat het toestel optimaal wordt ingesteld. Slecht ingestelde toestellen zijn niet comfortabel en leveren niet de gewenste toonkwaliteit.


Het stappenplan naar een beter gehoor

Als u vermoedt dat u een gehoorverlies hebt, vraagt u zich ongetwijfeld af wat u eraan kunt doen. Hieronder overlopen wij de verschillende stappen die u kan ondernemen om uw gehoor zo snel mogelijk te verbeteren:1. Stap binnen in een Lapperre hoorcentrum voor een vrijblijvende hoortest.
content-image-31-twoards_better_hearing.jpg__600x270_q85_crop_upscale


Eén van onze erkende audiologen zal enkele hoortests bij u afnemen. Daarna worden de testresultaten in detail uitgelegd. De test toont de omvang van uw hoorspectrum en laat ook zien welke geluidssterktes en geluiden u nog moeiteloos kunt horen – en de zones waarin er zich problemen voordoen.

2. Bezoek aan een NKO-arts

Als uit de hoortest blijkt dat u een gehoorverlies hebt, dan is de volgende stap voor u een bezoek aan uw neus-keel- en oorarts (NKO-arts). Mét een voorschrift van een NKO arts krijgen de meeste mensen een groot deel van de aankoopprijs voor hun hoorapparaat terugbetaald. De NKO-arts zal u verder onderzoeken en een diagnose stellen. Vervolgens zal de NKO-arts u een voorschrift opmaken, zodat u in aanmerking kan komen voor een eventuele tussenkomst van uw ziekenfonds wanneer u hoortoestellen aankoopt. (lijst NKO-artsen in de buurt)

3. Keuze van de hoortoestellen

Bij deze volgende stap kijken we samen met u welke hoortoestellen het best aansluiten bij uw persoonlijke behoeften.
Beschrijf tijdens uw gesprek met de audioloog zo nauwkeurig mogelijk de omstandigheden waarin u moeite hebt met horen. Zo kan hij zich een juist beeld vormen van uw hooromgeving en uw dagelijkse leven: welk beroep oefent u uit? Spreekt u vaak met andere mensen, in het kader van vergaderingen of klantenbezoeken – zelfs in vreemde talen? Luistert u graag naar muziek? Bespeelt u een instrument? Gaat u vaak naar het theater of de bioscoop? Gaat u graag op reis?

4. Probeer de hoortoestellen vrijblijvend uit

De audioloog zal uw hoorapparaten aanpassen en programmeren in functie van uw persoonlijk hoorprofiel en gehoorverlies. Vervolgens krijgt u informatie over het gebruik en onderhoud van het toestel. U mag de hoortoestellen dan meenemen naar huis en ze geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND uitproberen.

5. Evaluatie en aankoop van de hoortoestellen

Na de proefperiode zal de audioloog uw ervaring met de hoortoestellen bespreken, en indien nodig, de hoortoestellen nog aanpassen mocht u niet tevreden zijn, en eventueel zelfs de proefperiode verlengen.

Wanneer u besluit om de hoortoestellen aan te kopen, zal uw audioloog zorgen voor de administratieve opvolging.

6. Hoeveel kost een hoortoestel?

De kostprijs van een hoortoestel hangt af van zijn prestaties en niet van zijn formaat. 90% van de mensen draagt ook twee hoortoestellen. Afhankelijk van uw bijzondere behoeften en op basis van het advies van uw audioloog, beslist u hoe flexibel en regelbaar uw hoortoestel moet zijn. Er zijn hoortoestellen in alle prijscategorieën, van een ziekenfondsapparaat, waarvoor u zelf bijna niets moet betalen, tot hoogtechnologische apparaten met zelfs Bluetooth. De prijs van een hoorapparaat is dan ook afhankelijk van de performantie die u nodig hebt en de mogelijkheden van het hoorapparaat die u zelf wil.

7. Onze service en nazorg

Na de aankoop van de hoortoestellen kan u steeds bij ons terecht voor een aanpassing of advies. U geniet ook van een waarborg op onze hoortoestellen, en dit gedurende 5 jaar.
Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
 • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
  Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
 • gratis HOORTEST
 • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
 • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
 • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
 • accessoires voor SLECHTHORENDEN
 • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak

Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause