Virto B-titanium is het eerste hoorapparaat dat 100% onzichtbaar is. Uw omgeving zal nooit weten waarom u plots zoveel beter hoort…
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaatVirto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat in het oor Lyric

NIEUW: DE VIRTO B-TITANIUM intra hoorapparaten.

Het eerste Quasi ONZICHTBARE hoortoestel, nu GRATIS op proef in ons HOORCENTRUM met gediplomeerd Lapperre Audicien, Markt 60 Zele.

Staat de TV WAT TE LUID bij uw man of vrouw, vader of moeder, grootvader of grootmoeder? Of kan u die GESPREKKEN zelf niet allemaal meer zo duidelijk volgen op cafe, in groep of op het werk? Vraagt uw partner, vader of moeder regelmatig "om het nog eens te herhalen? Virto B-titanium, het eerste 3D geprinte HOORAPPARAAT in TITANIUM. Zodat niemand ziet hoe goed hoort. EXCLUSIEF verkrijgbaar in ons volledig ingericht HOORCENTRUM op de eerste verdieping, bereikbaar met lift.

Maak NU een afspraak bij ons in de zaak.


Het best bewaarde geheim
U wilt in veel verschillende luistersituaties goed verstaan, zonder de aandacht te vestigen op uw hoorapparaten? Dan zijn de op maat gemaakte Phonak Virto V-toestellen u op het lijf geschreven. De Virto V wordt aan de ingang van of in de gehoorgang zelf geplaatst. Zo blijft het toestel zoveel mogelijk uit het zicht en kunt u vrij communiceren. U hoort als nooit tevoren en vergeet al snel dat u een hoortoestel draagt.


Elk Virto Hoortoestel is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang.


Voor u ontworpen
Elke Virto V is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang. Met behulp van 3D-print- technologie wordt elk schaaltje nauwkeurig, laag voor laag opgebouwd. Daarna worden alle componenten met de hand op de juiste plek gezet. Uw hoortoestel is dus even uniek als u. Bovendien past de Virto V zich ook naadloos aan uw specfieke luistersituaties aan. Tijdens een vergadering, op een concert of een feestje met veel omgevingsgeluid... Dit hoogtechnologische hoorapparaat met AutoSense OS analyseert de luisteromgeving ongemerkt en optimaliseert de instellingen naargelang. Het stemgeluid wordt verzonden van het ene oor naar het andere, waardoor u zelfs in de meest uitdagende luistersituatie beter hoort.
Lyric Virto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat hoortoestel
splash-about
Super discreet...

Lapperre heeft een hoortoestel voor elk oor.
Probeer onze discrete modellen nu 1 maand gratis.

ear--discreet

Naast de Virto B-titanium vindt u bij ons ook vele andere hoorapparaten die bijna onzichtbaar zijn. Zo hebben we een uitgebreid gamma gaande van een basis instapmodel, bijna gratis aan ziekenfondstarief, tot hoog performante Lapperre hoortoestellen. Zo bieden we een antwoord aan elk gehoorverlies.

Discreet: Deze toestellen bevinden zich in uw gehoorgang waardoor ze bijna volledig onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Kwaliteitsvol: Geluid komt op een natuurlijke manier binnen in uw oor, tot bij het toestel. Dat zorgt voor zuiver en duidelijk geluid in elke situatie.

Eenvoudig: Erg makkelijk in te brengen en te verwijderen.

Voordelig: Lapperre heeft een hooroplossing voor elk budget. Onze audiciens zijn erkend door alle ziekenfondsen, waardoor uw bijdrage minimaal is.
Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
  • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
    Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
  • gratis HOORTEST
  • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
  • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
  • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
  • accessoires voor SLECHTHORENDEN
  • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak


Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause