Professionele Zichtmeting | Oogtest ZONDER afspraak | ZELE

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
oogonderzoek zonder afspraak oogtest zichtmetin en oogmeting zonder afspraak - geen oogarts

U kan bij ons dagelijks zonder afspraak terecht om uw zicht te laten nakijken.


Waarom zo lang wachten op een afspraak bij de oogarts als je
ZONDER AFSPRAAK bij ons kan binnenspringen en onmiddellijk je ogen kan laten opmeten als u twijfelt over uw zicht?

phoropter_contactlenzen_oogonderzoek_oogtest_zichtmeting-Lokeren


De ZICHTMETING of de oogtest bij VERMOEIDE OGEN, voor een BRIL met unfifocale glazen of multifocale glazen, of voor CONTACTLENZEN gebeurt bij ons op dezelfde professionele manier en met dezelfde apparatuur als bij de OOGARTS.
Een oogarts controleert echter
méér dan een opticien én een optometrist. Wij gaan ons bezig houden met je gezichtsscherpte en proberen die met brillenglazen of contactlenzen optimaal te krijgen, uw oogarts onderzoekt daarbij ook de algemene gezondheidstoestand van je ogen. Meestal is er gelukkig niets aan de hand en lijkt het alsof een oogarts niet meer doet dan een opticien of een optometrist, maar ze testen ook je oogdruk, kijken je netvlies na en controleren op alle mogelijke tekenen van oogziekten en afwijkingen zoals cataract, maculadegeneratie, glaucoom enz...Een OOGARTS is geen Opticien of Optometrist of Orthoptist, en omgekeerd.


Een OPTICIEN, en al zeker een
OPTOMETRIST (gediplomeerd oogmeetkundige) of ORTHOPTIST is gespecialiseerd in het opmeten van je GEZICHTSSCHERPTE, je BRILSTERKTE en alle gegevens noodzakelijk voor de aanpassing van alle soorten CONTACTLENZEN.
Een opticien/optometrist of ORTHOPTIST heeft een driejarige opleiding gevolgd, met daarbij eventueel nog een MASTER jaar (tegenwoordig een bachelor / master in de optiek en optometrie), en een opticien NIET.

De mééste OPTICIENS zijn dus géén OPTOMETRIST of ORTHOPTIST.Een OOGARTS daarentegen is een ARTS

Een oogarts is een DOKTER, gespecialiseerd in de diagnose, behandeling en het onderzoek van alle mogelijke oogafwijkingen en OOGZIEKTEN.


Laat ik mijn OOGTEST nu best afnemen bij een OOGARTS of mijn OPTICIEN / OPTOMETRIST:

Wij raden onze klanten altijd aan vanaf 45 jaar om de 2 à 5 jaar een afspraak te maken bij de oogarts, afhankelijk van het advies van uw arts. In sommige gevallen is om de 5 jaar meer dan genoeg, in andere gevallen kan dit zelfs om de 6 maand zijn afhankelijk van het advies van uw oogarts en uw situatie. (bv diabetici, glaucoom enz…)
Bij uw oogarts gebeurt dit niet zozeer om je zichtscherpte op te meten, maar meer om de algemene gezondheid van je oog te controleren.

Wij zullen natuurlijk in veel gevallen constateren dat er iets niet tot een normaal patroon hoort, maar in tegenstelling tot een arts, kunnen wij natuurlijk geen diagnose stellen en mogen wij al zeker geen behandeling voorstellen of voorschrijven. Als wij dus bij de oogmeting iets constateren dat NIET tot een normaal patroon behoort, zullen wij je ALTIJD direct doorverwijzen naar de oogarts.


Wil je graag een OOGMETING? Dan kan dat dus bij ons ZONDER AFSPRAAK.

Voor bijvoorbeeld
CONTACTLENZEN moeten er natuurlijk heel wat EXTRA metingen gedaan worden én moeten uw ogen eerst altijd minutieus gecontroleerd worden (met onze BIOMICROSCOOP of SPLEETLAMP die de kleinste details van uw oog 10-tallen keren vergroot), omdat contactlenzen rechtstreeks op uw oog zitten. Er wordt , zonder uw oog aan te raken, een KERATOMETRIE gedaan op 1000-den punten om de exacte KROMMING van uw hoornvlies te bepalen, de DIAMETER van uw cornea wordt gemeten, PUPIL diameter en pupilreflex, traanfilm, traanhoeveelheid enz… Zo kunnen wij de correcte lens sagitta voor uw oog bepalen enz.Voor uw beste zicht en de gezondheid van uw ogen.
Biomicroscoop-spleetlamp-oogonderzoek_oogarts_zichtmeting_oogtest_img_2289
Vóór de standaard zichtmeting en oogonderzoek zullen wij u wat vragen stellen over uw gezondheid, uw familiegeschiedenis, eventuele oogproblemen en over uw werk en levensstijl, waarna testen worden gedaan zoals Subjectieve refractie, autorefractie, keratometrie enz... Met deze uitgebreide testen kunnen wij u de perfecte brilglazen en/of contactlenzen garanderen. Een routine-oogonderzoek en zichtmeting verzekert u van een perfect en natuurlijk zicht.Wat KOST een professionele oogtest of zichtmeting bij ons?
Wegens misbruik zien wij ons verplicht om een oogtest / zichtmeting aan te rekenen. Bij aankoop van een bril of zonnebril krijgt u deze echter terugbetaald in de vorm van een korting voor hetzelfde bedrag. Als klant bij ons kost deze oogtest u dus eigenlijk nog altijd niets.


Constateren wijzelf bij onze controle bij ons iets dat niet tot een normaal patroon behoort, óf bij de minste twijfel, zullen wij u ALTIJD direct doorsturen om een medisch oogonderzoek te laten uitvoeren door een OOGARTS.


PHILIP VAN DER LINDEN

ophtalmoscoop_zichtmeting_oogonderzoek_oogtest_optiek_Philip van der linden_Zele

oogonderzoek zichtmeting oogarts flexible
Waarom is een oogonderzoek zo belangrijk?

Oogonderzoeken gaan niet alleen na of uw ogen correctie nodig hebben en of uw ogen goed samenwerken, maar ze controleren ook de algemene gezondheid van uw ogen. Ook kunnen ze vroege tekenen aan het licht brengen van aandoeningen als glaucoom, hoge bloeddruk en diabetes. Hoe eerder een probleem wordt ontdekt, des te groter is de kans dat de behandeling ervan slaagt.

De vroege detectie en behandeling van oogaandoeningen is vitaal voor personen van alle leeftijden. Voor jonge mensen is goed zicht vitaal voor het leerproces. Oogonderzoek zal eventuele zichtproblemen ontdekken die van invloed zijn op schoolprestaties en activiteiten. Naarmate u ouder wordt, is goed zicht van doorslaggevende betekenis om u te helpen zelfstandig te blijven wonen en minder kans op ongelukken te hebben.


Wij beschikken over de modernste apparatuur om op een adequate manier uw zicht te meten. Tevens hebben wij een jarenlange ervaring met het uitvoeren van zichtmetingen bij duizenden personen. Dit garandeert dat u bij ons steeds tevreden met de correcte brilglazen en/of contactlenzen naar huis gaat, of correct weet wat er met uw ogen al dan niet aan de hand is of moet gebeuren.


LC10_Banner_728x90_animated


UITVOERING VAN OOGONDERZOEK & ZICHTMETING

oogonderzoek zichtmeting oogarts 3
Een minimale controle of zichtmeting bestaat bij ons uit tests voor gezichtsscherpte en oculaire spier beweeglijkheid, evenals de directe oftalmoscopie via een niet gedilateerde pupil.


BASISONDERZOEK
Gezichtsscherpte

De gezichtsscherpte is vermogen van het oog om fijne details te detecteren en is de maat voor het vermogen van het oog om een ​​beeld in focus zien op een bepaalde afstand.
De standaarddefinitie van normale visuele gezichtsscherpte (20/20 of 10/10 zicht) is de mogelijkheid om een bepaald patroon op een bepaalde afstand te herkennen. De termen 20/20, 6/6 of 10/10 zichtscherpte zijn afgeleid uit de gestandaardiseerde formaat objecten die kunnen worden gezien door een "persoon met normaal zicht" op de gespecificeerde afstand. Als iemand bijvoorbeeld een klein voorwerp op een afstand van 20 m kan onderscheiden, dat normaal kan worden gezien op 20 m, dan heeft men 20/20 zicht. Als men op 20 meter kan zien wat een normaal mens op 40 meter ziet, dan heeft men 20/40 vision (20/40 zicht). Met andere woorden, stel dat je problemen hebt met het zien van voorwerpen op een afstand en je kunt alleen zien tot 20 meter wat een persoon met een normaal zicht kan zien op 200 meter, dan heb je 20/200 visie. De 6/6 of 10/10 terminologie wordt vaker gebruikt in Europa, en is eigenlijk de afstand in meter. Dit meten we met oa een Snellen grafiek.

Lichtbreking en Zichtmeting
Lichtbrekingsafwijkingen, refractieve fouten of visuele afwijkingen zijn een optische afwijking van het oog waarin een corrigerende lens (brillenglas of contactlens) nodig zijn om op een ​​adequate manier te kunnen scherpstellen. Refractie, oogonderzoek of zichtmeting is de procedure waarmee elke refractieve fout wordt gekarakteriseerd en gekwalificeerd. Deze zichtmeting of oogonderzoek is een proces dat de oftalmoloog (oogarts), optometrist, orthoptist of contactlensspecialist gebruikt om uw
oogonderzoek zichtmeting oogarts 4
refractieafwijking of zicht probleem te meten.
Slecht zien door een refractieafwijking is géén ziekte, maar is eenvoudig gezegd een optisch gebrek waardoor licht niet scherp op het netvlies scherp in beeld wordt gebracht, waardoor men wazig (bv bijziendheid, presbyopie) of vervormd ziet (bv astigmatisme). Voorbeelden van deze refractieve fouten zijn bijziendheid, verziendheid en astigmatisme.

Tijdens een uitgebreid oogonderzoek kunnen wij bepalen hoeveel extra lichtbreking met een positief, negatief of torisch brilglas nodig is om uw ogen een normaal, haarscherp zicht te geven. En wij bekijken daarna samen met u of een bril of contactlenzen de best oplossing zijn om u in uw specifieke situatie een perfect scherp zicht te bezorgen.
Een professionele ZICHTMETING bestaat bij ons altijd uit twee onderdelen, een objectieve refractie (met de autorefractor) en een subjectieve refractie (met de phoropter).

OBJECTIEVE REFRACTIE:
Een objectieve refractie is een refractie verkregen zonder enige feedback van de patiënt. Een objectieve refractie kan verkregen door verschillende instrumenten. Wij gebruiken een auto-refractor om uw zicht te meten zonder u subjectieve vragen te stellen. Een auto-refractor is een geautomatiseerd instrument dat licht schijnt in je ogen. Het licht reist door het voorste deel van het oog tot aan de achterkant van je oog, en dan weer terug. De informatie die weerkaatst terug naar het instrument, waardoor een objectieve meting van uw refractieafwijking wordt gedaan. Auto-refractors zijn snel en makkelijk te gebruiken, en vereisen geen feedback van u.


SUBJECTIEVE REFRACTIE:
Een subjectieve refractie vereist reacties van de patiënt of klant. Wij gebruiken hierbij een
Phoropter oogonderzoek zichtmeting oogarts
phoropter en/of een pasbril met verwisselbare glazen om uw zicht te meten en uw brilvoorschrift te bepalen. Meestal zal je achter de phoropter zitten of draag je een pasbril en kijkt dan naar een geprojecteerd object. Wij gaan dan bij deze zichtmeting of oogonderzoek verschillende glazen en brilsterktes voor uw ogen verdraaien om samen met u te bepalen wélke brillenglazen u het beste zicht (visus) geven. Hierbij zijn er 10-tallen miljoenen mogelijkheden van brilglas correcties.


Retinoscopie:
Een ander veel gebruikt instrument dat worden gebruikt om uw zicht te meten is de retinoscoop. Met behulp van een retinoscoop, schijnen we een streep van licht in uw pupil. Een reeks van lenzen worden verplaatst voor uw ogen. Door te kijken door de retinoscoop, kunnen we de licht reflex van uw pupil bestuderen. Op basis van de beweging en de richting van deze retinale reflectie, is de refractieve toestand van het oog te meten.

U kan bij ons terecht voor een PROFESSIONELE ZICHTMETING met de modernste apparatuur, en dit steeds ZONDER afspraak.

Wij zijn gespecialiseerd in zichtmeting voor:

-
PROGRESSIEVE of MULTIFOCALE brillenglazen
-
LEESBRILLEN
- speciale brillenglazen tegen
VERMOEIDE OGEN
-
COMPUTERbrillen
- brillenglazen die u een beter zicht geven in het
verkeer 's nachts (nachtblindheid).


Ook voor een volledige aanpassing en controle van de nieuwste generaties
CONTACTLENZEN kan u natuurlijk bij ons terecht.
- alle merken en soorten
daglenzen of 1-day lenzen
- alle merken en soorten
maandlenzen
- alle merken en soorten
dubbelzichtlenzen
- alle merken en soorten
leeslenzen
- alle merken en soorten
torische lenzen om een astigmatisme te corrigeren enz

Wij doen een volledige oogtest & zichtmeting, keratometrie van uw ogen enz alvorens samen met u te bekijken welke type contactlenzen voor uw ogen het meest geschikt en het gezondst is.


ZICHTMETING EN OOGTEST VOOR KINDEREN.

Kinderen hebben geregeld een oogonderzoek nodig

Eén op de vier kinderen tussen de 5 en 12 jaar lijdt aan een niet vastgesteld zichtprobleem dat van invloed is op de leerprestaties. Omdat kinderen vaak niet weten of ze slecht zien, zijn hun problemen veel moeilijker te ontdekken. Het is raadzaam de ogen van alle kinderen te laten onderzoeken op de leeftijd van 4 jaar. Tegenwoordig gebeurt dit gelukkig automatisch bij
Kind & Gezin en het CLB op school. Wanneer er een familiegeschiedenis is van oogaandoeningen, is het raadzaam dat hun ogen onderzocht worden voor de leeftijd van drie jaar. Vroege ontdekking is de sleutel tot goed zien.

Tekenen dat uw kind een zichtprobleem kan hebben
Phoropter oogonderzoek zichtmeting_mediumimg


Omdat veel kinderen niet beseffen dat ze niet zo goed zien als zou kunnen, moeten de ouders op verscheidene alarmsignalen letten:
 • Een leesleeftijd die lager is dan de chronologische leeftijd
 • Loensen, veel in de ogen wrijven of met de ogen knipperen
 • Op school problemen hebben om het bord te zien
 • Een vinger gebruiken om tijdens het lezen te wijzen
 • Een oog sluiten of bedekken om scherp te zien
 • Leesmateriaal dicht bij het gezicht houdenexpert2_p3_img0P1080215shapeimage_2


Hoe vaak is een oogonderzoek nodig voor CONTACTLENS DRAGERS.

Uw ogen moeten minstens 2 maal pér jaar door een contactlensspecialist of oogarts worden gecontroleerd, zelfs als u een perfect ‘2
oogonderzoek oogarts zichtmeting201409
0/20’ zicht heeft. Bij sommige personen moet vaker worden gecontroleerd. Wij kunnen u adviseren over het tijdsinterval dat voor u het beste is. Als u lijdt aan plots troebel zicht of hoofdpijnen, is het nog belangrijker om een professioneel oogonderzoek te laten doen.Huvitz HRK-700 autorefractometer keratometer


Huvitz HRK-7000 Auto-Refracto-Keratometer met Wavefront Technology


- Met grafisch display van de refractie
- Perifere Keratometrie meting voor
contactlenzen
- LED keratometriemeting tot op 1/100 mm voor
contactlens aanpassing
- Retro-verlichting om fouten in de Crystallens,
cataract, krassen op de cornea enz te constateren. Zo kunnen we nog sneller naar de oogarts doorsturen als het nodig mocht blijken.
- IOL meting
- Pupil en Iris diameter meting


SCHERM AFBEELDINGEN van een ONDERZOEK bij ons met de Huvitz Auto-refracto Keratometer!

Huvitz HRK-700 autorefractometer keratometer2 Huvitz HRK-700 autorefractometer keratometer3 Huvitz HRK-700 autorefractometer keratometer5 Huvitz HRK-700 autorefractometer keratometer7Professionele zichtmeting en controle & aanpassing van
contactlenzen

Onze apparatuur voor Contactlens aanpassing & Reichter LED Phoropter
Nazicht van het oog vòòr het aanpassen van contactlenzen gebeurt met de biomicroscoop. Als wij iets constateren wat niet bij een normaal patroon behoort wordt u natuurlijk altijd direct naar uw oogarts doorverwezen.

Reichert LED Phoropter klein Zichtmeting, contactlensfitting & Refractie unit 2 Zichtmeting, contactlensfitting & Refractie unit
 
Refractie unit met BIOMICROSCOOP, Huvitz HRK-7000 Auto-Refracto-Keratometer & DIGITALE CAMERA met macrolens voor detail opnames van contactlensfitting enz.Activisu_Expert_III_XS_small
De ACTIVISU computer met ingebouwde LED camera wordt gebruikt om de montagecoördinaten te nemen tot op 0,1 mm!
expert2_p3_img0P1080215shapeimage_2

Detail opname’s iris, cornea en contactlensfitting uit onze praktijk.
detailopname iris detailopname iris Morgan 20110713-9 kopie detailopname iris Morgan 20110713-18 kopie detailopname iris phlip detailopname iris daphne 20110713-3 kopie

GENEESKUNDIG ONDERZOEK bij de OOGARTS
Een uitgebreid oogonderzoek bij de oogarts daarentegen omvat diverse andere testen en onderzoeken zoals: de controle van de oogbeweging, het perifere zicht en kleurenzien, de oogdruk, de situatie van uw oogzenuw en uw netvlies. Dergelijk oogonderzoek kunnen vroege symptomen van oogziekten aan het licht brengen, zodat de meeste problemen snel kunnen worden opgelost én vooral voorkomen. Een dergelijk geneeskundig oogonderzoek kan ook ernstige (en soms verborgen) medische aandoeningen opsporen, zoals verhoogde bloeddruk, diabetes, ontstekingen en infecties.

Een geneeskundig oogonderzoek bij de oogarts is dus iets totaal anders, en kan potentieel behandelbare verblindende oogziekten, oculaire manifestaties van systemische ziekte of andere afwijkingen opsporen. Wij adviseren dan ook dat iedereen, naast de zichtmeting bij ons, vanaf 45 jaar om de 5 jaar een geneeskundig oogonderzoek laat uitvoeren bij de oogarts als onderdeel van routinematige primaire zorg.

Constateren wijzelf bij ons onderzoek bij ons iets dat niet tot een normaal patroon behoort, of bij twijfel, adviseren wij dan ook altijd om u verder te laten onderzoeken door een oogarts .


Regelmatig oogonderzoek voorkomt gezondheidsproblemen


We gaan allemaal regelmatig naar de tandarts voor een controle, maar er zijn weinig mensen die binnen stappen bij de opticien zonder dat ze klachten hebben. Toch draagt een regelmatige oogcontrole bij aan een goede gezondheid. In onze ogen valt namelijk
detailopname iris philip 20110713-3 kopie
veel af te lezen over de gezondheid. Veelvoorkomende oogaandoeningen, zoals verhoogde oogdruk, suikerziekte en staar, zijn al te zien in de ogen voordat de klachten zich manifesteren. Bij een regelmatige oogcontrole kunnen mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig ontdekt worden.Wij in raden dan ook een regelmatige oogcontrole bij de oogarts aan, ook als er geen sprake is van problemen met zien. 

Behalve het vroegtijdig opsporen van oog aandoeningen, is het ook belangrijk regelmatig te controleren of de kwaliteit van de ogen nog op peil is. Vooral bij mensen in de leeftijd vanaf 40 jaar neemt de kwaliteit van het zicht geleidelijk af. Zij ervaren dat zij steeds vaker moeite krijgen met het scherpstellen op de korte afstanden. Daarnaast hebben veel mensen een kleine afwijking aan de ogen, maar zijn zich hier niet van bewust. Daarbij komt dat onze ogen veel te verduren hebben in dit digitale tijdperk; ze worden blootgesteld aan computers, televisies en LCD-schermpjes op telefoons en routeplanners. Deze visuele prikkels zijn inspannend voor onze ogen. Dit kan visuele vermoeidheid veroorzaken, waardoor u hoofdpijn en last van geprikkelde ogen kunt krijgen. Wanneer deze ongemakken niet op tijd opgespoord wordt kan het leiden tot onveilige situaties op de weg en onnodig ziekteverzuim.
Wees daarom zuinig op uw ogen en laat uw ogen regelmatig controleren. Tijdens een oogmeting kunnen wij u direct laten zien of u een oogcorrectie voor veraf en/of nabij nodig hebt, en indien nodig u zelfs doorverwijzen naar de oogarts.

Niet alleen volwassenen moeten goed voor hun ogen zorgen. Ook voor kinderen en jong-volwassenen is een jaarlijkse oogmeting niet overbodig. Bij jonge mensen zijn de ogen namelijk nog volop in ontwikkeling waardoor de gezichtsscherpte in een half jaar flink kan veranderen. Een kleine oogafwijking bij jonge mensen kan al leiden tot lichamelijke klachten en een schoolachterstand. Wanneer u twijfelt over het zicht van uw kind, is het verstandig om ook eens met uw kind een bezoek te brengen aan ons.

Op welke manieren kan mijn zicht worden verbeterd of gecorrigeerd?
Wat gebeurt er ná de zichtmeting?

Na de zichtmeting en controle van uw ogen, bekijken wij samen mét u wat in uw specifiek geval de ideale oplossing is om uw zicht te corrigeren.

- Als uit de metingen blijkt dat u zowel voor VÉR als voor uw NABIJZICHT problemen hebt?

- Als uit de metingen blijkt dat u enkel last hebt van uw NABIJZICHT? (presbyopie of ouderdomsvérziendheid)

- Als u last hebt van VERMOEIDE OGEN?
 • dan kan dit opgelost worden met een "rustbril" als u bv vérziend bent
 • met torische glazen of torische contactlenzen, daglenzen of maandlenzen als blijkt dat u een astigmatisme hebt
 • met anti-fatigue glazen voor bepaalde gevallen van vermoeide ogen
 • in sommige gevallen kan dit met contactlenzen opgelost worden, bv met daglenzen, maandlenzen of torische lenzen als blijkt dat u astigmaat bent.

- Als uit de metingen blijkt dat u BIJZIEND bent? (al dan niet gecombineerd met astigmatisme)

- Als uit de metingen blijkt dat u VÉRZIEND bent? (al dan niet gecombineerd met astigmatisme)

-Als uit de metingen blijkt dat u ASTIGMAAT bent bent?

- En wat als een ANDER PROBLEEM bij u aanwezig blijkt te zijn?
bij gelijk welk medisch probleem wordt u door ons altijd direct naar de
oogarts doorverwezen, al dan niet met een begeleidende brief met onze bevindingen.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause