Polariserende zonneglazen nemen alle schitteringen weg in het verkeer, op water, sneeuw enz

Video over de voordelen en eigenschappen van Polariserende zonneglazen

Polariserend? Veel meer dan de standaard zonneglazen
meer info op: POLARISERENDE BRILGLAZEN

VIDEO

Standaard zonnebrilglazen reduceren het licht, terwijl Polariserende zonneglazen (bv Xperio Polarisatie ™ glazen van Essilor) de schittering veroorzaakt door lichtweerkaatsing gaan reduceren.
Schittering treedt op wanneer de natuurlijke lichtgolven reflecterende oppervlakken raken, zoals een (nat) wegdek, de voorruit van een auto, sneeuw en water. Schittering kan erg hard zijn voor onbeschermde ogen, kan de perceptie van vorm, kleur en contrast te veranderen, en bovenal, lichtschittering kan gevaarlijk zijn in het verkeer.

Bescherming tegen verblinding

Een grote hoeveelheid licht dat in de ogen komt wordt weerkaatst op gladde oppervlakken zoals water, sneeuw, ijs, nat wegdek, autoruiten enz.
Polariserende brilglazen zijn ontworpen om verblinding door het gereflecteerde licht te minimaliseren door het gebruik van een speciale polarisatiefilter. In tegenstelling tot standaard zonneglazen, zullen Polariserende zonnebrilglazen alleen nuttig licht doorlaten.

VIDEO

VIDEO

VIDEO

Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause