De grootste keuze Silhouette brillen regio Waasland
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN


Silhouette
De lichtste en comfortabelste brillen ter wereld. Als Exclusief verdeler voor de streek hebben wij steeds tot meer dan 80 verschillende modellen en kleuren Silhouette brillen in voorraad.

SILHOUETTE
De nieuwste Silhouette modellen

SILHOUETTE TMA
Titan Minimal Art

The Luxurious ELEGANCE Collection
Klasse met Swarovski kristallen

SILHOUETTE STYLE SHADES
Design zonneclips

OVER SILHOUETTE BRILLEN
Als Exclusief verdeler voor de streek hebben wij steeds tot meer dan 80 verschillende modellen en kleuren Silhouette brillen in voorraad.


silhouette_cosmopolitan_rimless.jpg


SILHOUETTE - AUTHENTIEKE BRILMODE. SINDS 1964.
Silhouette brillen en zonnebrillen, de lichtste en comfortabelste brillen ter wereld. De legendarische titan minimal art weegt gemiddeld 15g INCLUSIEF de glazen op sterkte. Qua materiaal en draagcomfort zijn de monturen van Silhouette met niets te vergelijken. Designvolle vederlichte brillen in titanium, spx enz..

Met de montuurloze, schroefloze, scharnierloze, en vrijwel gewichtloze Titan Minimal Art, heeft dit Oostenrijkse familiebedrijf een revolutie in de brillen markt veroorzaakt. Silhouette brillen zijn op meer dan 30 NASA missies in de ruimte geweest, reizen rond de wereld met het volledige orkest van het Wiener Philharmoniker, en het is de bril van grote namen in entertainment, het bedrijfsleven en de politiek.
Silhouette begon met een visie - brillen zien als een accessoire - in 1964, nu is het wereldwijd een toonaangevende merk in de superlichte randloze (glas-) brillen. Onder dit merk, Silhouette brillen, wordt de lichtste bril ter wereld telkens opnieuw handgemaakt in een individueel design, met gebruikmaking van de beste materialen en de nieuwste technologieën.
styleshade_silhouette_zonneclipsNIEUW ! ! ! Silhouette Style Shades zonneclippen
Hippe en stijlvolle ZONNECLIPS, speciaal ontworpen voor de vederlichte Silhouette brillen. Verander uw gewone Silhouette bril in een Hippe én Trendy zonnebril met een TOTAAL andere vorm.
X_X_About_Design1

DESIGN

Het samenbrengen van design, materialen én individuele behoeften in één harmonieus geheel is de hoogste norm die een merk zichzelf kan stellen. Elke Silhouette bril onderlijnt de levensstijl van de persoon die hem draagt: VOEL LICHT, TOON STIJL
Thumbnail_Comfort

COMFORT

Of hij nu gemaakt is uit het high-tech composiet polymeer SPX, of uit het zuiverste titanium, elke Silhouette bril is superlicht en flexibel, perfect comfortabel om dagelijks te dragen, elke dag opnieuw. Uitermate elastisch. Anti-allergisch. Zeer stabiel. De algemene eigenschappen van een Silhouette bril.
thumbnail_Quality2

KWALITEIT EN INNOVATIE

Het karakteristieke herkenpunt van Silhouette brillen zijn het gebruik van titanium en SPX, ontworpen door de Silhouette ingenieurs, die van Silhouette de wereldleider maken in het verwerken van brillen uit de zuiverste high-tech materialen.
silhouete-brillenwand-optiek-van-der-linden-zele-2.jpg


Silhouette monturen zijn ideaal voor mensen die niet te veel aandacht op hun bril willen vestigen. Het zijn mooie, stijlvolle ontwerpen met een klassieke inslag en fijne details. De techniek is superieur. Voor de goede orde: we hebben het hier over een bril. Een met een behoorlijke reputatie. De Silhouette glasbrillen zijn momenteel de meetsverkochte glasbrillen (randloze brillen) ter wereld, en dit vooral om hun superieure draagcomfort en pluimgewicht.

De SILHOUETTE WALL bij Optiek Van der Linden, een kleine selectie van ons Silhouette assortiment.
De opvallende Silhouette wanddisplay in onze winkel toont continu een selectie van de nieuwste modellen en kleuren van de collectie Silhouette die we in voorraad hebben. Wij hebben er natuurlijk meer in voorraad dan op deze display getoond. Onze Silhouette collectie wordt continu aangepast en geüpdatet zodat u bij ons altijd de laatste nieuwe modellen kan zien en passen.
Als Exclusief verdeler voor de streek hebben wij steeds tot meer dan 80 verschillende modellen en kleuren Silhouette brillen in voorraad.De Silhouette brilcollectie bestaat uit meer dan 30 verschillende reeksen en modellen. Bijna elke Silhouette bril kan in 5 tot 20 verschillende kleuren verkregen worden, én de randloze monturen kunnen in meer dan 50 verschillende vormen gemaakt worden.

Hieronder een selectie van de Silhouette brillen collectie van dit jaar, en van de nieuwste Silhouette modellen die we in voorraad hébben, hádden of binnenkort in voorraad gáán hebben.


patrick-dempsey-in-silhouette-eyewear.png

Silhouette, vederlichte, sterke & comfortabele brillen & zonnebrillen.
Dat is het concept van
Silhouette. De Oostenrijkse brillenfabrikant, die ook EVIL EYE sportbrillen en NEUBAU brillen maakt, heeft zich gespecialiseerd, en is wereldleider geworden in de productie en ontwerp van hun beroemde lichtgewicht glasbrillen (randloze brillen). De stijl laat zich omschrijven als minimal art. De belangrijkste materialen voor de Silhouette brillen zijn titanium, edelstaal en SPX.


ONDERVIND DE LICHTHEID. TOON STIJL.
Minimalisme is overal. In een tijd waarin vrijwel alles technologisch mogelijk is, wanneer 'anything goes' gewoon een lege kreet is, zijn lichtheid en strakke structuren niet langer een belofte, maar werkelijkheid.

We zoeken naar ontspanning, plezier en spontaniteit - en ontdekken lichtheid en maken een levensstijl van onze vrije tijd. "Feel Lite, Show Style" is de belofte van het
Silhouette brillen merk, het bevorderen van een superlichte levensstijl
Silhouette: AUTHENTIEKE BRILLEN SINDS 1964.

Silhouette begon met een visie - brillen als accessoire - in 1964, en is nu het toonaangevende merk in de lichtste brillen wereldwijd. Deze brillen worden bijna volledig met de hand gemaakt, in een uniek design en met gebruik van de beste materialen.

Met de montuurloze, schroefloze, scharnierloze en virtueel gewichtloze “Titan Minimal Art” heeft deze Oostenrijkse familiezaak in de markt van brillen voor een revolutie gezorgd.

het Design van Silhouete brillen
Design, materiaal en individuele behoeften samenbrengen tot een harmonieus geheel is de belangrijkste eis van ons merk.
Silhouette benadrukt de levensstijl van degene die het draagt.

het Comfort van Silhouete brillen
Of het nu de high-tech is, SPX is of puur titanium, elke Silhouette bril is een lichtgewicht, flexibel, perfect voor elke dag. Licht als een veertje. Zeer elastisch. Allergievrij. Dimensioneel stabiel. De algemene kenmerken van een
Silhouette.

de Kwaliteit en innovatie van Silhouete brillen
Silhouette wordt gekenmerkt door de toepassing van titanium en SPX materialen, dit maakt van
Silhouette de onbetwiste leider in fabricatie van premium brillen.

silhouette-brillen_2.jpg silhouette-brillen_3.jpgSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause