Silhouette Elegance Collection brillen, gold plated
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN

GOUDEN brillen van Silhouette

Elegance
Sparkling grace in a contemporary shape.

SILHOUETTE
De nieuwste Silhouette modellen

SILHOUETTE TMA
Titan Minimal Art

The Luxurious ELEGANCE Collection
Klasse met Swarovski kristallen

SILHOUETTE STYLE SHADES
Design zonneclips

De ELEGANCE Collection van Silhouette, op en top glamour
De luxe reeks van de Silhouette randloze brillen, 23-KARAAT GOUD VERGULD.


Silhouette Nuance | Een schittering in een oogopslag
silhouette-nuance-4358_6052.png

Een inspiratie van bloemen en de uitzonderlijke uitstraling van schitterende Swarovski kristallen resulteren in een luxe SILHOUETTE ELEGANCE collectie die draait om een bepaald iets, een speciale nuance die het dagelijkse leven betovert .

De natuur is bestaat uit vloeiende vormen, sierlijke arrangementen en perfecte precisie. Een harmonieus samenspel van strak design en sensationele hoogtepunten zorgen voor een esthetische iets dat aantrekkelijk, verleidelijk en overtuigend is.
Plantkunde , meer dan wat dan ook, is wat Martin Preuer - Lackner inspireerde om de " Nuance " collectie te maken voor de SILHOUETTE ELEGANCE reeks. De open veren herinneren aan de vorm van een kelk waarin een perfect geslepen Swarovski kristal ligt als een dauwdruppel . Een combinatie van de hoogste vakmanschap en elegante ontwerp zorgen voor een boeiende collectie met een extra portie stijl .


Silhouet Radiance | Schitterende Bezienswaardigheden
" Inspiratie uit de sprankelende wereld van kristallen heeft geresulteerd in een ontwerp dat minimalistisch is en toch verfijnd , " zegt ontwerper Sonia
silhouette-radiance-4361_6051.png
Serlenga. Ze beschrijft haar creatie met bijzondere aandacht gericht op natuurlijke vormen . " Het asymmetrische ontwerp van de kristallen Swarovski decoratie doet denken aan organische vormen in de natuur. " De moderne snit van de veeruiteinden biedt de perfecte achtergrond voor de Swarovski kristallen. Een rechte lijn en de openheid van de veren zorgt voor een harmonieuze lichtheid en elegantie.

Een luxueus unicum . Buitengewone vakmanschap is van bijzonder belang en traditie bij SILHOUETTE. De fascinerende schittering van de Silhouette ELEGANCE Radiance Collection is geperfectioneerd met de uitgebreide kristal zetting techniek : Met precieze vakmanschap, zijn de kristallen gezet met behulp van een in-house techniek waarbij elk stuk van de brillen iets unieks wordt. De perfect geslepen Swarovski kristallen met een diameter van slechts 1,05 mm worden individueel in de veren met de hand aangebracht, met behulp van een vergrootglas, wat zorgt voor hun unieke kristallijne charme . Het resultaat is een glamoureuze kristal vuurwerk dat straalt van perfectie en tijdloze schoonheid . Een vaste hand , een goed oog en enorm veel concentratie zijn de voorwaarden voor het zetten van de Swarovski kristallen, een techniek die wereldwijd alleen beheerst wordt door speciaal opgeleide deskundigen in de productieafdeling SILHOUETTE .
Silhouette_Elegance_collection_CK_crystal_diva

Alle modellen van de Silhouette ELEGANCE Collection kunnen in 3 tot 6 kleuren en 10-tallen vormen verkregen worden.

Onderstaande slideshow geeft u een idee van de stijl van de Silhouette Elegance Collection brillen. Wij hebben natuurlijk steeds recentere modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.

De ELEGANCE Collection van Silhouette geeft schoonheid een nieuwe definitie. In deze collectie sinds deze maand verkrijgbaar is, wordt strak design gecombineerd met luxe kristallen. De ELEGANCE Collection betekent een heel nieuw tijdperk voor de randloze monturen van Silhouette.
De verschillende modellen van deze reeks zijn met de hand vervaardigd. De kristallen worden gezet, en de modellen variëren van een model met één kristal tot modellen met meer dan 100 Swarovski kristallen, allemaal verwerkt in
24-KARAAT VERGULDE BRILLEN van SILHOUETTE.
 
flexible
De verschillende modellen van de Silhouette ELEGANCE Collection geven glamour een heel nieuwe betekenis. Vanaf nu is glamour niet alleen voorbehouden voor speciale gelegenheden, maar maakt het ook deel uit van het alledaagse leven van de zelfbewuste vrouw. Deze collectie is divers en elegant. Ieder montuur is uniek, net zoals de persoon die het draagt. Het “hier en nu” krijgt een kristalheldere dimensie dankzij de ELEGANCE Collection van Silhouette.
 
“We zijn ervan overtuigd dat oppervlakkige en overvloedige creaties tot het verleden behoren en dat duurzaamheid en eenvoud steeds meer terrein winnen”, vertelt Andreas Aschauer-Martinelli, brand director van Silhouette, over de stap naar de ‘luxueuze klasse’. Het resultaat zijn monturen die op en top passie uitstralen en bedoeld zijn voor vrouwen uit de 21e eeuw die hun accessoires zorgvuldig uitkiezen.
 
“Elk montuur van
Silhouette vormt een perfect antwoord op het verlangen van iedere brildrager naar lichtheid, harmonie en onbeperkt gebruiksgemak. Wij gaan net een stapje verder door bovendien ook een luxueuze uitstraling te bieden”, leggen Arnold en Klaus Schmied uit, bestuursleden en eigenaars van de tweede generatie van Silhouette International. Hieruit blijkt hun enthousiasme over een nieuw tijdperk voor randloze monturen.
 
De
ELEGANCE Collection van Silhouette bevat verschillende monturen in verschillende kleuren. Alle randloze monturen worden voor 80 % met de hand in Oostenrijk vervaardigd met hoogstaande materialen zoals goud, zilver, titanium enz. Het design wordt verder verfijnd met Swarovski kristallen die ook in Oostenrijk worden geslepen. Bij de optische modellen bestaan er haast onbeperkte mogelijkheden voor de vorm van de glazen.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause