Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu sportbrillen

AWARD VOOR DE MEEST VERKOCHTE KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN BRIL IN DE BENELUX

Wij kregen onlangs de Award voor de beste specialist, en het meest verkochte aantal sportbrillen en koersbrillen op sterkte in de Benelux voor 2020.
ij kregen deze award award uit de handen van Frank Cornelis (Managing Director Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear) en Sandra Van Rentergem ( Marketing manager Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear)
Evil-eye-koersbril op sterkte-2021


! NIEUW !

NIEUWE
MODELLEN ,
NIEUWE
KLEUREN SPORTBRILLEN
NIEUWE
KLEUREN KOERSBRILLEN….

ÉN nieuwe kleuren GLAZEN VOOR
KOERSBRILLEN en FIETSBRILLEN
VOLLEDIG op sterkte ZONDER insert/clip-in brilletjeKOERSBRIL op sterkte ZONDER insert/clip achter de glazen?
WIJ HEBBEN HET!

Een VOLLEDIG glas OP STERKTE met verkleurende glazen én in zeer sterk gekromde sportbrillen en koersbrillen zoals de Evil Eye ZOLID PRO hieronder.

Meer info over koersbrillen op sterkte zonder insert vindt u
HIER.

ANDERE SPORTBRILLEN OP STERKTE.
Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in sportbrillen voor kinderen én volwassenen, gaande van koersbrillen op sterkte (met of zonder clip), duikbrillen op sterkte, zwembrillen op sterkte, sportbrillen voor balsporten tot gezichtsbescherming. Op deze en volgende pagina's vind u een klein overzicht van de mogelijkheden, meest courante soorten, merken enz die wij verdelen.PRESCRIPTION = OP STERKTE

ONZE MANIER VAN SPORTBRILLEN OP STERKTE MAKEN GARANDEERT EEN HELDERE EN NIET-VERVORMD BEELD.


WAAROM OP STERKTE
Een helder zicht staat je toe om u elk klein detail zien, zodat je beter kan presteren en genieten van de sporten die je speelt. Een helder en perfect zicht vermindert de vermoeidheid van uw ogen, verhoogt uw concentratie en vermindert het risico op verwondingen. Slechts een kleine verandering in uw correctie verhoogt het risico om uw focus te verliezen drastisch. Kwalitatieve sportbrillen beschermen uw ogen én bieden u een eersteklas zicht. Voor atleten die een sportbril OP STERKTE nodig kunnen gebruiken, hebben wij een hele reeks "op maat" oplossingen die compatibel zijn met hun individuele behoeften en soorten sport die ze beoefenen.

Je kan kiezen tussen
1/ "DIRECT glazing" =
VOLLEDIG op sterkte ZONDER clipje of insert achter de sportbril

2/ ADAPTER glazing = ideaal voor HOGERE glassterktes waardoor we nog steeds zonder clipje of insert achter de sportbril kunnen werken.

3/ CLIP-IN =een extra brilletje achter de sportbril, een goedkopere oplossing waarin alle correcties mogelijk zijn.

Alle 3 oplossingen om optimale prestaties te garanderen door een optimaal zicht,
uw individuele "op sterkte" oplossing, gebouwd voor sportieve prestaties!
UW EIGEN "OP STERKTE" OPLOSSING
Alle onze sportbrillen zijn verkrijgbaar op sterkte. Zowel met de uitstekende LST-technologie (contrast verhogend en all-weather glas) als met de VARIO-technologie (verkleurende glazen die automatisch licht of donker worden) ziet u elk klein detail. Ongeacht de lichtomstandigheden biedt bijvoorbeeld de LST, Light Stabilizing Technology, u een perfect zicht, zodat u zich kunt concentreren op uw sport.

Elk "op sterkte" concept garandeert een helder en onvervormd zicht. Gebouwd om alles aan te kunnen, klaar om te presteren en op sterkte aangepast om aan uw individuele behoeften te voldoen.

VOORBEELD lst vario contrast blue mirror verkleurende GLAZEN OP STERKTE
worden automatisch donker van UV licht in de zon

Koersbril op sterkte fietsbril -43_2022
Koersbril op sterkte fietsbril -40_2022

een sportbril VOLLEDIG OP STERKTE zonder clip, EXCLUSIEF bij ons verkijgbaar

De meest professionele oplossing voor een sportbril op sterkte biedt ook het grootste gezichtsveld. De freeform-technologie in de glazen wordt nauwkeurig berekend onder elke hoek op duizenden punten per glas. Biedt u een zich in de sport zonder compromis en garandeert het grootst mogelijke u gezichtsveld voor een perfect zicht vanuit elke hoek.

Er zijn verschillende versies beschikbaar:
Unifocale glazen en multifocale glazen: En beiden zijn verkrijgbaar zowel met LST-technologie als met Vario verkleurende technologie.UNIFOCALE GLAZEN
(alléén voor vér)

Wat is het voordeel van een lens met Freeform-technologie?
Generieke lenzen hebben een storende onscherpte rond de omtrek van de lens. De technologie met vrije vormen biedt daarentegen een duidelijk zicht op het hele gebied.


STANDAARD sterk gekromde brillenglazen

lens_prescription_generic

Onze sportbrilglazen met FREEFORM TECHNOLOGY

lens_prescription_freeform
Een groot deel van de oogletsels die jaarlijks in ons land voorkomen worden veroorzaakt door sportongevallen. Bijna de helft daarvan zijn kinderen die een gewone bril of contactlenzen dragen. Meer dan 90% oogletsels kunnen vermeden worden met een aangepaste sportbril of veiligheidsbril. Bij ons vindt u meer dan 10tallen verschillende sportbrillen, de meesten zijn aanpasbaar aan uw zicht. Sportbrillen op sterkte kunnen zowel mét als zonder Clip-in vervaardigd worden.

De meeste mensen nemen de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen bij het spelen van een bepaalde sport: helmen, kniebeschermers, enz., maar ze nemen weinig maatregelen om hun ogen te beschermen. Het ergste aan oogletsel door bv een elleboogstoot, een squashbal of tennisbal, is dat de meeste van de schade permanent is, én de meeste van de verwondingen gemakkelijk voorkomen had kunnen worden. Oogletsel kunnen een atleet zijn carrière vernietigen. Daarom moet je als sporter ook voorzorgsmaatregelen nemen. Meer en meer atleten erkennen gelukkig de gevaren, en nemen voorzorgsmaatregelen om zichzelf te beschermen. Wees slim en te bescherm jezelf.
De meeste van onze sportbrillen kunnen zonder probleem op sterkte gemaakt worden. Wij bij Optiek Van der Linden zijn gespecialiseerd in sportbrillen op sterkte, zowel voor de occasionele als de professionele sporter. Voor wielrennen en mountainbike kunnen koersbrillen op sterkte mét insert (clip-in) én koersbrillen op sterkte zonder insert (clip-in) vervaardigd worden (dus met het VOLLEDIGE glas op sterkte)


Sportbrillen op sterkte kunnen zelfs de prestatie in een bepaalde sport verbeteren. Er zijn speciale brillen voor bijna elke soort sport. Ook voor uw sport bestaat een perfecte sportbril op sterkte. Voor onze sportbrillen op sterkte werken wij vooral met Rec Specs, EVIL EYE, Demetz, Coozy, OPS, ....Sportbril op sterkte, MET of ZONDER insert voor
WIELRENNEN, MOUNTAINBIKE, BMX…

Wind, rondvliegend vuil en stof kunnen tot jeuk en geïrriteerde ogen leiden. Koersbrillen worden vooral gedragen om uw ogen hiertegen te beschermen, maar ook tegen ultraviolette straling, tegen té fel zonlicht, en ze kunnen het contrast verhogen om u te helpen putten, oneffenheden, stenen en andere hindernissen beter te zien. De glazen kunnen ook photochromatisch gemaakt worden om van kleur te veranderen met de lichtomstandigheden in functie van de tijd van de dag én de weersomstandigheden. Én ze kunnen natuurlijk ook op sterkte gemaakt worden.

zie pagina's
- KOERSBRIL OP STERKTE
-
Sportbril ZONDER insert (clip-in)
-
Evil eye
-
Evil Eye Zolid Pro
-
Evil Eye op sterkte
-
catalogus SPORTBRILLEN
Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN ,
duikbril op sterkte
duikbrillen op sterkte en zwembrillen op sterkte voor Duiken, Snorkelen, Surfen, Zwemmen, Waterpolo …
zwembril op sterkte


zie pagina
DUIKBRIL OP STERKTE

! PADEL - TENNIS - SQUASH - RACQUET BALL !

De ideale bril voor padel, tennis en andere balsporten. Superlicht en sterk. Niet alleen mooi en praktisch, maar ook belangrijk om uw ogen te BESCHERMEN.
Ook met witte glazen voor binnen of verkleurende glazen verkrijgbaar die zowel binnen als buiten kunnen gebruikt worden: glazen die dus automatisch donker worden onder invloed van de zon.

Padel  op sterkte sportbril op sterkte -_2022img_4644img_4644
Padel sportbril _2022img_4645img_4645

ELISABET AMATRIAIN, Wereld Padel Tour, momenteel nr 17 op de wereldranglijst

Sportbril op sterkte voor o.a. BALSPORTEN
Rec-Specs sportbril morphII3

zoals Basketbal, Volleybal, Voetbal, Kaatsen, Minivoetbal, Zaalvoetbal, Tennis, Squash, Golf...
Polycarbonaat brilglazen zijn het belangrijkste onderdeel van een sportbril op sterkte bij balsporten. Goede polycarbonaat brilglazen zijn vrijwel onbreekbaar, en vangen de impact van een bal, vinger of elleboog volledig op. Maar er zijn ook aspecten van kwaliteit bij polycarbonaat, want een goede kwaliteit polycarbonaat brillenglas is superhelder en zonder vervormingen in het gezichtsveld.


Sportbril op sterkte voor IMPACT SPORTEN zoals Rugby, Volleybal, vechtsporten zoals Judo, Karate, Kickbox….
Voor deze sporten waar vooral een goede bescherming belangrijk is, gelden dezelfde regels en modellen als voor de balsporten hierboven, in combinatie met onbreekbare polycarbonaat glazen.


Rec-Specs sportbril morpII Rec-Specs sportbril morpII2zie pagina BALSPORTEN, IMPACTSPORTENSportbril op sterkte voor BERG OUTDOOR SPORTEN zoals bergbeklimmen, skiën, tracking….

Bij sportbrillen op sterkte voor in de bergen zijn vooral de bescherming tegen de hogere UV-index op grotere hoogte, het goed vastzitten, én de eventuele contrastkleur van de glazen belangrijk.zie pagina
SKIBRIL OP STERKTE

Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN zoals surfen, kitesurfen, kajak, kano, jet ski .....


adidas-sunglasses-2014 adidas eyewear-Kanute-Sebastian-Schubert-Action-tycane-pro-Sportbrille-Hydrophobic-Filter-2014


Sportbril op sterkte voor MOTOR SPORTEN zoals Motorrijden….

motor bril

Meer info in de catalogus

Enkele voorbeelden:


Oakley radar sportbril op sterkte
Sportbrillen voor balsporten, duikbrillen, zwembrillen, schietbrillen, jachtbrillen mountainbike, wielrennen, BMX enz. Sommige van deze modellen hebben verschillende kleuren zonneglazen die u kan vervangen afhankelijk van de weersomstandigheden. vb: de OAKLEY RADAR op sterkte, ideaal voor wielrennen, mountainbike enz..
MULTISPORT: de COOZY FLIPPO, Rec Specs Max 20 & 30, Morpheus II enz : all round sportbrillen.
Ook beschermbrillen voor de jacht, squash, kaatsen enz (polycarbonaatglazen) worden alsmaar meer verkocht.


SPORTBRILLEN OP STERKTE WORDEN BEST GEMONTEERD MET DE SPECIALE OPTIFOG BEHANDELDE BRILLEGLAZEN VAN ESSILOR: HET ENIGE BRILGLAS TER WERELD MET EEN PERMANENTE LAAG TEGEN HET AANDAMPEN. meer info op: optifog_ antidamp_glazen

301_l 431_l


Op onze koersbril OP STERKTE pagina vindt u hét nieuwste van het nieuwste: sportbrillen en zonnebrillen op sterkte met de Extreme Curve Line glazen die voor 10-tallen indoor- en outdoor sporten kunnen gebruikt worden!

Op de "catalogus" pagina vindt u op ongeveer 60 bladzijden de volledig vernieuwde sportbrillencatalogus, een reeks van heel sportspecifieke sportbrillen, en slechts een klein deel van wat wij voor u kunnen maken. Dit DEEL van ons assortiment aan sportbrillen op sterkte wordt gemaakt voor alle mogelijke sporten zoals duiken, zwemmen, snorkelen, gevechtssporten judo, karate, kendo, Jiu jitsu, aikido, voetbal sportbrillen op sterkte, rugby, basketbal, volleybal sportbrillen op sterkte, surfen, kitesurfen, wielrennen, koersen sportbrillen op sterkte, fietsen, mountainbike sportbrillen op sterkte, schieten, boogschieten, koersbrillen op sterkte enz ...Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause