Varilux Comfort, betaalbare multifocale glazen.
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu multifocale glazen

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.


VARILUX COMFORT NEW EDITION: topkwaliteit multifocale brilleglazen mét garantie op breuk, diefstal, verlies, gewenningsgarantie enz...


banner-comfort varilux

VARILUX COMFORT NEW EDITION is een lijn van progressieve brillenglazen die bij de introductie hebben geleid tot een nieuwe standaard op de markt.
Door een gemakkelijk gewenningsproces biedt Varilux Comfort New Edition een optimaal gezicht, van welke afstand dan ook. VARILUX COMFORT SHORT NEW EDITION is het nieuwe progressief brillenglas dat speciaal is ontwikkeld voor kleine monturen. De presbyoop kiest voortaan zijn bril uitsluitend op basis van esthetische overwegingen! Met VARILUX COMFORT SHORT NEW EDITION is het zicht op verre afstand extra breed, met een hoek van 140°, voor een werkelijk panoramisch zicht. Om dichtbij te zien, moet de blik slechts een klein beetje lager worden gericht, zodat het kijkgedrag heel natuurlijk blijft.

PVC_comfort_benefit3

meer info over Multifocale en progressieve brilglazen, prijzen, soorten, kwaliteiten enz op Wat zijn Multifocale brilglazen

Productinformation_progressieve_brillenglazenIn ons VARILUX CENTER krijgt u een 100% GEWENNINGSGARANTIE op alle VARILUX GLAZEN!
Binnen de maand niet tevreden? GRATIS andere glazen!


Varilux Comfort New Edition, synoniem voor kijkcomfort
Het moderne leven eist veel van onze ogen
Design_COMFORTrv4
Varilux Comfort is een gamma van progressieve brillenglazen dat, sinds de lancering, al snel aanzien werd als een nieuwe standaard op de markt. Met zijn hoge prestaties en gemak van aanpassing werden deze brillenglazen meteen de geliefde klassieker van de optiekindustrie. In eerste instantie ontworpen om de natuurlijke houding van de drager in zijn / haar dagelijkse taken te respecteren, voorzag Varilux Comfort een maximaal visueel comfort ongeacht de activiteiten. Maar de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe tools verschenen (mobiele telefoons, MP3-spelers, computers), die een aanzienlijke invloed hebben op de visuele eisen.

Varilux Comfort New Edition is de nieuwste versie van de onvolprezen Varilux Comfort, en werd aangepast aan onze moderne omgeving. Varilux Comfort New Edition biedt de drager een natuurlijk zicht ongeacht de afstand en het werk, met inbegrip van digitale apparaten. Het concept van het progressieve brillenglas Varilux Comfort New Edition is het resultaat van optisch onderzoek en het gebruik van, wat als het eerste onderzoek in zijn soort wordt beschouwd, de werking van het visuele systeem.
Door een gemakkelijk gewenningsproces biedt Varilux Comfort New Edition een optimaal gezicht, van welke afstand dan ook.
Observaties van het kijkgedrag van de dragers liggen aan de ontwikkeling van dit progressieve brillenglas ten grondslag. Dit houdt perfect rekening met de visuele ergonomie, waardoor de natuurlijke houding van de drager wordt behouden en er sprake is van ultiem kijkcomfort! De gewenning aan de brillenglazen wordt hierdoor bespoedigd.

Comfort-New-Edition_large

Het gezichtsveld vergroten...
Varilux Comfort New Edition is de opvolger van Varilux Comfort & de Varilux Comfort Advans.
De toepassing van de modernste technologie waarborgt een maximale prestatie bij alle dragers en levert een uniek kijkcomfort op. Varilux Comfort New Edition biedt een passende oplossing voor uw verminderd gezichtsvermogen. De afstand speelt hierbij geen rol.
Deze brillenglazen onderscheiden zich met name door een breder gezichtsveld, wat zelfs tot uiting komt in de meer complexe brilrecepten.

U kan bij ons natuurlijk altijd terecht voor een Professionele ZICHTMETING of ADVIES!

diagram-difference varilux comfortvarilux_comfort_technology_3-1
 
 
varilux glazen voordelenhttp://www.variluxcenter.be
http://www.varilux.be
http://www.variluxcenter.be/optiekvanderlinden
http://www.crizal.be Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause