Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07
50% KORTING op uw 2é identiek paar Varilux of Eyezen glazen - - - - - - GRATIS OOGMETING zonder afspraak bij aankoop bril of contactlenzen - - - - - - - tot 50% KORTING op zonneglazen op sterkte - - - - - - -

Menu multifocale glazen

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.


varilux-e-series-logo.png

Varilux E series is makkelijk wennen aan progressieve multifocale brilglazen

NIEUW
Het
EYE PROTECT SYSTEM dat uw ogen beschermt tegen SCHADELIJK BLAUW LICHT, vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen veroorzaakt, wordt vanaf 11 oktober 2016 STANDAARD en ZONDER MEERPRIJS geleverd op de Varilux X-series glazen,
Varilux S-series glazen, de Varilux E-series glazen, de Eyezen glazen én ale TRANSITIONS VERKLEURENDE glazen van Essilor.

Varilux E-series

Easy Vision for an Easy Life
In de voetsporen van Varilux S-serie, komt de Varilux E-serie voort uit de meest geavanceerde technologieën in de optiek . Met Varilux E-serie, hebben nu meer brildragers toegang tot de uitmuntende Varilux prestaties.


Het geheim van Varilux E-serie : Swim Control Technology
Varilux S Digital Surfacing

Swim Control Technology is afgeleid van een multi-gepatenteerde berekening op basis van de creatie van micro-elementen . Deze micro-elementen worden gebruikt om de brilglas sterkte onafhankelijk te maken ven de glaskromming : Wanneer de sterkte van het brilglas toeneemt, blijft de kromming van het brilglas gewoon vlak. En als de glaskromming vlak blijft , wordt het schommel-effect drastisch verminderd


Hoe maakt de Swim controle het verschil?
De berekening van de micro-elementen werd vereenvoudigd door te concentreren op de zijkanten van het brilglas, waar het schommel-effect het grootst is.


wennen aan progressieve brilglazen gaat best met E-series glazen
Dieper in de technologie
Varilux E-serie brilglazen worden vervaardigd met S-Digital Surfacing , die voor een veel nauwkeuriger blocking van het brilglas zorgt. Dit zorgt ervoor dat de Swim Control Technology kan worden gebruikt met een ongeëvenaard niveau van precisie. Niet minder dan 5 patenten beschermen dit unieke productieproces.


Voordelen voor de brildrager
Brildragers profiteren van tot 50 % minder schommel-effect én een gemakkelijkere aanpassing. 88%* Van de presbyopen zijn het erover eens dat het soms een tijdje kan duren om te wennen aan multifocale brilglazen, en Varilux onderzoekers hebben ontdekt dat het schommel-effect de belangrijkste reden is voor de trage aanpassing. * Ipsos kwantitatief onderzoek - UK 2012

Het Varilux E-serie assortiment

de beste opticien voor progressieve glazen Varilux E 2 neemt naast de Swim-control ook de brilparameters standaard mee in de productie.


de beste opticien voor montage van progressieve glazenVarilux E-series en standaard voorzien van Swim Controle.

Varilux E-design- de beste opticien voor progressieve glazen Varilux E-series-Short, standaard voorzien van Swim Controle, aar aangepast voor zij die nog graag een platter brilmodel verkiezen.Alle multifocale Varilux E-serie brilglazen zijn verkrijgbaar met Eyecode , wat resulteert in brilglazen die optisch meer precies zijn, en direct en moeiteloos een perfect zicht geven.
Logo_Eyecode_an tech_bleu_E

Varilux E-serie multifocale glazen worden aanbevolen voor :

Iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste technologieën .
Presbyopen die momenteel Varilux Comfort New Edition dragen.


 varilux-e-series-swim-control-1-de beste opticien voor progressieve glazen

vergelijking varilux E-series en S-seriesSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
DINSDAG: op afspraak
WOENSDAG:
op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause