Varilux Physio, topkwaliteit varilux glas by Essilor.
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu multifocale glazen

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.

Varilux Physio 3.0 multifocale glazen progressieve glazen
SB_VT1_Products_Physio-3.0_Family
Varilux Physio multifocale glazen geven u een aanzienlijk scherper beeld, meer contrast en een tot 30% breder gezichtsveld dan een gewoon multifocaal of progressief glas. Dankzij een nieuwe technologie biedt Varilux Physio u High-Resolution-Vision. Het resultaat is revolutionair, vergelijkbaar met het verschil in kwaliteit tussen uw oude TV en het gloednieuwe HDTV.

NIEUW: Varilux Physio 2.0 nu NOG beter en vervangen door de Varilux Physio 3.0 glazen aan dezelfde prijs.


VARILUX® PHYSIO 3.0 VOORDELEN

Zicht in hoge definitie


Kleuren kunnen valer worden en objecten van dichtbij wazig wanneer ons zicht achteruitgaat.

Varilux Physio 3.0 multifocale brillenglazen zorgen voor scherpere details, fellere kleuren, beter contrast en meer comfort – ongeacht de afstand of de lichtomstandigheden.Wat betekent dat voor u?


> Brede kijkgebieden


> Vloeiende overgangen


> Betere houding
en meer leescomfort


> Verbeterde contrastKENMERKEN VAN VARILUX® PHYSIO 3.0 brillenglazen

Twee technologieën voor één glas en een scherp zicht

W.A.V.E. 2.0 (Wavefront Advanced Vision Enhancement™):
De W.A.V.E. 2.0™-technologie is het calculatieproces voor Varilux® Physio 3.0. Dit betekent dat we rekening houden met uw pupilgrootte. Aangezien deze de lichtinval in uw oog reguleert. Hierdoor ervaart u extra scherpte en contrast onder alle lichtomstandigheden.

Binocular Booster™: Door rekening te houden met de verschillen in de sterkte van uw linkeren rechteroog worden de brillenglazen als paar gecalculeerd en geproduceerd. Hierdoor ervaart u vloeiende overgangen in uw kijkgebieden.

Varilux Physio 3.0 brillenglazen passen bij ieder brilvoorschrift en in ieder montuur.
Varilux® Physio® 3.0 WERKING.
Al vele jaren richt Essilor een groot gedeelte van zijn onderzoek op de fysiologie van het oog. Zodoende kan Essilor u vandaag de dag nieuwe progressieve brillenglazen aanbieden die rekening houden met de variaties van uw pupil. U profiteert van een haarscherp zicht - wij noemen het graag High Resolution Vision - zelfs bij zwak licht.
 
De pupil heeft een directe invloed op de kwaliteit van het zicht
Presbyopen ondervinden altijd meer moeilijkheden met zien als het omgevingslicht zwak is. Door de W.A.V.E. 2.0 technologie wordt bij het ontwerpen voor het eerst rekening gehouden met de variaties van de grootte van de pupil. De optische prestaties worden op deze manier geoptimaliseerd, ongeacht de afstand en de lichtsterkte.
 
Varilux Physio 3.0 houdt rekening met de variaties van uw pupil
De grootte van uw pupil verandert naarmate het omgevingslicht verandert. Andere factoren spelen hierbij ook een rol, zoals de afstand tot de objecten waarnaar we kijken of onze leeftijd. Deze variaties van de grootte van onze pupil hebben een grote invloed op de kwaliteit van het zicht van brildragers. Om deze reden wordt met deze variaties rekening gehouden bij het ontwerpen van het glas.

In ons VARILUX CENTER krijgt u een 100% GEWENNINGSGARANTIE op alle VARILUX GLAZEN!
Binnen de maand niet tevreden? GRATIS andere glazen!
meer info over Multifocale en progressieve brilglazen, prijzen, soorten, kwaliteiten enz op Wat zijn Multifocale brilglazen

NIEUW
Het
EYE PROTECT SYSTEM dat uw ogen beschermt tegen SCHADELIJK BLAUW LICHT, vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen veroorzaakt, wordt vanaf 11 oktober 2016 STANDAARD en ZONDER MEERPRIJS geleverd op ALLE Varilux glazen zoals de Varilux X-series glazen, Varilux S-series glazen, de Varilux E-series glazen enz én ook op de Eyezen glazen én ale TRANSITIONS VERKLEURENDE glazen van Essilor.

Varilux Design_PHYSIOrv4
Varilux Physio 3.0: een verzameling van technologieën
De unieke prestatie van Varilux Physio 2.0 berust op 2 exclusieve technologieën:
 
De W.A.V.E. 3.0 technologie is een revolutionaire rekenmethode van oogoptica. Licht bestaat uit een golf die wordt afgebogen als deze door het progressieve brillenglas gaat. Varilux Physio 2.0 integreert de cartografie van de pupil (pupilgedrag) van elke brildrager om vervorming van de lichtbundel uit te sluiten. Deze technologie verschaft u High Resolution Vision.
 
Het digitale geavanceerde gladslijpen is een uiterst precies (0,1 micron) fabricageproces. Varilux Physio 2.0 is voor welke correctie u ook nodig heeft de meest optimale oplossing.

Varilux® Physio® 3.0 Short
Al het kijkcomfort bijeengebracht in brillenglazen voor kleinere monturen 
 
Contrasten weer geheel zichtbaar, verbeterde gezichtsscherpte, groter gezichtsveld…
 
De Varilux Physio 3.0 Short brillenglazen combineren voor een optimaal kijkcomfort de beste optische technologie met een klein montuur.
 
De gewenning aan de progressieve brillenglazen vindt op een natuurlijke manier plaats, omdat ze nauw verbonden zijn met het gedrag van het oog.
 
Met Varilux Physio 3.0 Short is het nu mogelijk om een montuur naar keuze te dragen, zelfs het kleinste, zonder in te boeten aan kijkcomfort.

Varilux® Physio® 3.0 Fit
Een progressief brillenglas voor een unieke visuele prestatie
Net als alle Varilux Physio 2.0 brillenglazen beschikt het progressieve brillenglas Varilux Physio 2.0 Fit™ over de laatste gepatenteerde technologie die de volgende voordelen biedt: buitengewone zuiverheid, geaccentueerde contrasten, absolute helderheid, verbeterd gezicht van dichtbij…
 
Varilux Physio 2.0 Fit™ houdt bovendien rekening met 5 parameters die aangeven hoe de bril wordt gedragen.
Met het progressieve brillenglas Varilux Physio 2.0 Fit™ wordt scherpstellen kinderspel. Het nabijzicht is comfortabeler dan ooit, en het kijkgedrag is veel natuurlijker.

Varilux® Physio® kunnen als optie ook nog voorzien worden van de unieke EYECODE technologie voor nog meer kijkcomfort.


U kan bij ons natuurlijk altijd terecht voor een Professionele ZICHTMETING of ADVIES!


zie ook
http://www.variluxcenter.be
http://www.varilux.be
http://www.variluxcenter.be/optiekvanderlindenPVP_benefit1

PVP_benefit2

PVP_benefit3

voordelen van de verschillende progressieve glazen_Varilux_physio_5-metingen-1Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause