Visioffice meting voor de perfecte glasmontage tot op 1/10 mm
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu multifocale glazen

Wij zijn erkend Varilux Centrum.
VARILUX CENTRUM gaat internationaal en wordt
VARILUX EXPERTS AMBASSADOR

VOORDELEN:

100% Garantie fout arts/voorschrift / oogmeting
100% gewenningsgarantie
3 jaar garantie breuk, diefstal en verlies
en zo veel meer, zie verder op deze pagina.

Visioffice-2_banner

U BENT UNIEK. HOREN UW GLAZEN DAN OOK NIET UNIEK TE ZIJN?

100% GEPERSONALISEERDE brillenglazen, exclusief bij Optiek Van der Linden te Zele dank zij de Visioffice 2, voor het ultieme visuele comfort.

4D BRILLENGLAZEN, een GETUIGENIS
Toen ik gehoord had over de voordelen van deze nieuwe 4D brillenglazen gemeten met het Visoffice toestel, had ik besloten om te investeren in deze nieuwe wetenschappelijk ontworpen brillenglazen, niet omdat mijn zicht veranderd was, maar omdat ik het verschil wilde ervaren tot de progressieve die ik droeg én omdat ik iets beter en “rustiger om door te kijken” wou.

Ik herinner me de eerste dag dat ik mijn 4D brillenglazen ophaalde en probeerde: het voelde direct comfortabel aan, mijn ogen voelden zelfs letterlijk rustiger aan, ik voelde geen enkele spanning en voelde ook niet dat ik mij moest aanpassen wat ik vroeger wél moest doen telkens ik een nieuwe bril en/of glazen had. Ik merkte dat het progressieve gedeelte van de glazen veel geleidelijker overging naar het leesglas én dat het glas veel helderder leek. Er was geen merkbaar verschil met het blote oog. Het voelde als het verschil tussen standaard en op maat gemaakte kledij.

Hilde V. D.
visioffice-2-kopie


VISIOFFICE 2
Wij gebruiken de VISIOFFICE 2 om de Varilux X-series, Varilux X-track2 Series, Varilux S-series, Varilux E-series, Hoyalux iD MyStyle en Hoyalux iD LifeStyle de topgeneratie ZEISS brillenglazen enz perfect aangepast aan uw ogen op maat te laten maken. Een toestel zoals de Visioffice 2 is een noodzakelijk om de multifocale of progressieve glazen van de 3é en 4é generatie te kunnen aanpassen. Zonder een dergelijk toestel is dit niet mogelijk.


ER IS NIEMAND IDENTIEK AAN U
Of het nu de dingen zijn waar je van houdt, de manier waarop je lacht of de stijl van je haar, iedereen is uniek, dit zijn de dingen die je maken wie je bent.

Zelfs je ogen zijn uniek, geen twee ogen in de wereld zijn 100% hetzelfde en dat is de reden waarom Essilor een reeks brillenglazen heeft ontwikkeld die op volledig op maat gemaakt worden, verschillend voor de ogen van een ieder van ons.

De voordelen van gepersonaliseerde brillenglazen zijn dat alle zones in uw brillenglazen zicht in de optimale positie ten opzichte van uw ogen bevinden als je uw bril draagt, waardoor je direct een hoger resolutie beeld ervaart en dit met veel minder.

Gepersonaliseerde brillenglazen zijn verkrijgbaar in enkelzicht én in de 4é generatie progressieve brillenglazen. Elk ontwerp heeft verschillende niveaus van personalisatie en welke je ook kiest, u zal echt het verschil merken, ongeacht uw voorschrift of correctie.METINGEN VOOR GEPERSONALISEERDE BRILLENGLAZEN
Om gepersonaliseerde brillenglazen exclusief voor u te kunnen maken, gaan we 10-tallen metingen doen die volgen op uw gebruikelijke oogtest en brilvoorschrift.

De vereiste metingen verschillen afhankelijk van de brillenglazen waarvoor u gekozen hebt, maar daarbij kunnen ook ​​metingen komen die rekening houden met uw bril en hoe hij op uw gezicht staat, uw unieke visuele gedrag én uw oog Rotatie Centrum, ook wel bekend als uw EYECODE meting.

Voor progressieve glazen van de 4é Generatie gaan wij oa ook uw oog rotatiecentrum of eyecode meten met behulp van een volledig geautomatiseerd en computergestuurd meettoestel, de VISIOFFICE. Alle parameters nodig voor dergelijke gepersonaliseerde brillenglazen worden met de VISIOFFICE gemeten tot op 1/100 mm precies.

Het Visoffice systeem is uiterst nauwkeurig waardoor het elke keer opnieuw de beste resultaten garandeert. Met behulp van de VISIOFFICE worden van u honderden foto’s en video’s genomen in enkele minuten waaruit de computer alle parameters perfect gaat berekenen en analyseren. Al deze parameters worden rechtstreeks NAAR en IN de productie bij de glasfabrikant doorgestuurd en ingecalculeerd zodat fouten, verkeerd gemonteerde glazen enz onmogelijk zijn.Brillenglazen met EYECODE voor een 5X hogere precisie
Tot nu toe kon men al vrij hoogwaardige glazen produceren. Maar niemand hield er rekening mee hoe uniek uw ogen wel zijn. Met de Eyecode data van de Visioffice computer kunnen wij nog een stap verder gaan in de personalisatie van uw PROGRESSIEVE GLAZEN VAN DE 4é GENERATIE.
Eyecode oogdraaipunt


Tot nu toe ging men er bij de productie van brillenglazen van uit dat iedereen hetzelfde oog rotatiecentrum heeft, maar in werkelijkheid varieert het van persoon tot persoon én zelfs tussen het linker en rechter oog. Door gebruik te maken van de Visioffice voor een dynamische 3D-meting, de EYECODE, kunnen we het exacte oog rotatie centrum bepalen in elk oog.

Deze kostbare data kunnen worden toegevoegd aan uw persoonlijk berekend en gepersonbilsserd brillenglas, wat ervoor zorgt dat uw brillenglazen tot 5x optisch preciezer worden, afhankelijk van welk punt je door het glas kijkt. DEZE PARAMETERS KUNNEN ALLEEN WORDEN GEMETEN MET EEN VISOFFICE BIJ EEN EYECODE SPECIALIST.

progressieve-glazen-4de-generatie-met-eyecode
HET BEREIK
Of u nu enkelezicht nodig hebt of progressieve glazen, er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat er voor u zeker een reeks gepersonaliseerde bestaan die aan UW persoonlijke behoeften en noden voldoen.


VARILUX X-series en VARILUX X-TRACK2-series glazen zijn EXCLUSIEF

Door alle gesofisticeerde optische technologie die verwerkt zit in de Varilux X-series, Varilux X-track2 Series, Varilux S-series, Varilux S 4D én Varilux E-series brillenglazen is het verdelen en opmeten van deze glazen EXCLUSIEF voorbehouden aan opticiens die beschikken over het Visioffice2 toestel. Zonder de meetwaarden van dit toestel kunnen deze glazen gewoonweg niet geproduceerd worden.

Alle 4D Technologieën, het dominante oog, vertexafstand, inclinatiehoek van de bril, inclinatiehoek van het oog, het oog-rotatiecentrum (Eyecode) samen met nog 15 andere gepersonaliseerde meetwaarden die allemaal in deze progressieve glazen van de 4é generatie vervat zitten zorgen voor een snellere visuele reactietijd, onmiddellijke focus én instant gewenning.
meer info op: de Varilux X-series, Varilux X-track2 Series, Varilux S-series, Varilux S 4D én Varilux E-series


Varilux E-Series = EXCLUSIEF
We hebben elk onze eigen verhouding tussen hoofd- en oogbewegingen, als onderdeel van onze unieke visuele gedrag. Daarom kan er in de productie ook rekening gehouden worden met uw houding en gedragingen. U bent een EYE-mover? een HEAD-mover? Varilux E-series progressieve brillenglazen zijn de eerste generatie progressieve glazen die het unieke gedrag van elke persoon in het ontwerp van het brilglas gaan verwerken door het aanbieden van een meer natuurlijke visuele ervaring. Ook deze progressieve brillenglazen zijn EXCLUSIEF voorbehouden aan opticiens die beschikken over het Visioffice2 toestel.Varilux PHYSIO & Varilux PHYSIO FIT
Met de introductie van de Varilux Physio progressieve brilglazen, werd een revolutie gestart in de manier waarop progressieve brilglazen ontworpen werden en vervaardigd. En nu met de recentere en verbeterde technologie, bieden Varilux Physio Fit brilglazen toch nog iets meer personalisatie door de integratie van 5 bril en brildrager parameters in het ontwerp van het progressieve brilglas zelf.

NIEUW
Het
EYE PROTECT SYSTEM dat uw ogen beschermt tegen SCHADELIJK BLAUW LICHT, vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen veroorzaakt, wordt vanaf 11 oktober 2016 STANDAARD en ZONDER MEERPRIJS geleverd op de Varilux X-series glazen,
Varilux S-series glazen, de Varilux E-series glazen, de Eyezen glazen én ale TRANSITIONS VERKLEURENDE glazen van Essilor.De nieuwste trend: brillenglazen zo uniek als een vingerafdruk
Een moderne opticien beschikt tegenwoordig over steeds meer geavanceerde apparatuur om de beste bril aan te meten. De nieuwste trend in de optiekwereld is een volledig gepersonaliseerde brillenglas. Natuurlijk krijgen brildragers altijd glazen op de juiste sterkte, maar een steeds grotere groep vakopticiens gaat nog een stap verder. Zij kunnen een persoonlijke ‘
eyecode’ vaststellen met behulp van de door Essilor en Activisu ontwikkelde ‘Visioffice’.
Visioffice 2 (by Activisu) is een geavanceerd digitaal meetsysteem, dat door middel van een speciale
3D-meting in enkele seconden meer dan 20 gegevens vaststelt. Onder andere de natuurlijke kijkrichting, de houding/stand van het hoofd en de draaipunten van de ogen worden in kaart gebracht. Deze gegevens zijn net zo uniek als een vingerafdruk en hebben een belangrijke invloed op de zichtkwaliteit. Wanneer deze metingen worden meegenomen in het ontwerp van de Varilux S-series & Varilux X-series brillenglazen dan is het resultaat een op maat gemaakt glas, met vijf keer meer scherpte, ongeacht de richting waarin de brildrager kijkt.
Varilux S-series & Varilux X-series brillenglazen met persoonlijke ‘eyecode’TM bieden het beste kijkcomfort en een ongekende bewegingsvrijheid in vergelijking met een standaard brillenglas.

De
Visioffice 2 is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor( en Activisu) ,
VISIOFFICE 2 kopie
de fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen.
Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van de brildrager, maar ook de bewegingen van de ogen en het hoofd worden geregistreerd. Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen, die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt. Bij het aanmeten van die glazen wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het montuur (de afmetingen en de stand ten opzichte van het gezicht); met het kijkgedrag van de brildrager, zijn gezichtsbouw en de oogkenmerken. De zuil meet met een enorme nauwkeurigheid van 1/10 mm, waardoor de brildrager zeker weet dat het nieuwe glas optimaal bij hem of haar past. Met de meetgegevens uit de zuil en de klantgegevens, die in de zuil ingevoerd kunnen worden, kunnen wij dan voor u de beste Multifocale brilglazen van de 3é en 4é generatie bestellen met 100% gewenningsgarantie.


Daarnaast is de Visioffice een belangrijke informatiebron voor brildragers. Via het scherm kunnen vragen over oogafwijkingen gesteld worden, maar de consument kan ook filmpjes bekijken over nieuwe typen brillenglazen, coatings en monturen. Met behulp van een aantal simpele vragen en keuzemenu's kan het de consument helpen bij de keuze voor de juiste brillenglazen en het juiste montuur. Met de camera kan de consument foto's en filmpjes van zijn gezicht met verschillende monturen zien zodat hij een betere keuze kan maken en thuis eventueel advies kan vragen aan familie of vrienden.

Visioffice 2
Het Visioffice systeem is Essilor's allesomvattend meetsysteem waarmee opticiens om alle mogelijke parameters kunnen meten die nodig zijn voor de modernste brilglazen van de 3é en 4é generatie ( bv
Varilux Physio 2.0 & Varilux S-series & Varilux X-series )
meer info over Multifocale en progressieve brilglazen, prijzen, soorten, kwaliteiten enz op Wat zijn Multifocale brilglazen

Alles in één meettoestel
Het Visioffice systeem meet het hele scala van parameters die nodig zijn voor alle topkwaliteit brilleglazen op de markt, met inbegrip van
Varilux Physio 2.0 & Varilux S-Series

Introductie Visioffice2 met Eyecode
Visioffice omvat een unieke meting genaamd Eyecode die u toelaat om een stap verder te gaan in termen van de brilglas personalisatie door het meten van het Eye Rotation Centre (ERC).

Precieze en snelle meting
Het Visioffice systeem biedt nauwkeurige resultaten - vrij van fouten en met een marge van 0.1mm voor alle mogelijke metingen van het oog. (bv. PD's, Vertex afstand, . pantoscopic tilt, krommingshoek bril, inclinatiehoek bril, inclinatiehoek hoofd …). Alle metingen worden berekend en weergegeven op het scherm binnen 20 seconden en binnen het eigen dossier van de patiënt.


3D TECHNOLOGIE VOOR DE GROOTSTE MEETPRECISIE, BRILKEUZE EN GLASADVIES

De Expert 3 en VISIOFFICE van Activisu, de nieuwste standaard in metingen!

Maak kennis met VISIOFFICE 2, het nieuwste meettoestel uit de Activisu familie. Dit krachtige meetinstrument biedt een unieke meting onder 3D. In een handomdraai meet u nu ook de kromming van het montuur, de inclinatie, vertes, oogbewegingen, dominante en recessieve oog, hoofdinclinatie, brilinclinatie enz!

Activisu Expert 3 en VISIOFFICE 2 zijn een all-in-one oplossing om gezichtsmetingen te doen. U als brildrager gaat in een natuurlijke houding voor de spiegel staan, terwijl de (niet zichtbare) camera alle mogelijke hoeken van uw gezicht analyseert.
In minder dan 40 seconden worden honderden foto's verwerkt en worden de exacte afmetingen weergegeven.
De Activisu Expert 3 en VISIOFFICE 2 oplossing bestaan uit een hoge kwaliteits autofocuscamera met LED verlichting die in hoogte verstelbaar is, een touch screen, een discrete computer waarop de Expert 3 software draait en een professioneel toetsenbord & muis.

activisu expert III 3

Het vervaardigen van brillenglazen evolueert hoe langer hoe meer in de richting van echt maatwerk. Iedere brildrager is verschillend. Hoe preciezer de metingen zijn, hoe beter de brildrager bediend wordt, hoe juister de glaskeuze en hoe juister de uiteindelijke montage van de brilglazen in de bril. Door het krachtige geïntegreerde meetinstrument Activisu Expert 3 en VISIOFFICE 2 kunnen we perfect werk afleveren. Een meting uitvoeren met Expert 3 is een meting uitgevoerd met de meest vergevorderde spitstechnologie van het moment. DeVISIOFFICE 2 kan ook gebruikt worden voor o.a. hulp bij montuurkeuze.

activisu expert III 4

DANK ZIJ DEZE NIEUWE SPITSTECHNOLOGIE KUNNEN WIJ NU EEN NÒG JUISTERE MONTAGE EN NÒG JUISTERE PRODUCTIE VAN DE PROGRESSIEVE (VARILUX) GLAZEN GARANDEREN!

De
VISIOFFICE 2
Visioffice is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor, de fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van de brildrager, maar ook de bewegingen van de ogen en het hoofd worden geregistreerd. Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen, die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt. Bij het aanmeten van die glazen wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het montuur (de afmetingen en de stand ten opzichte van het gezicht); met het kijkgedrag van de brildrager, zijn gezichtsbouw en de oogkenmerken. De zuil meet met een enorme nauwkeurigheid, waardoor de brildrager zeker weet dat het nieuwe glas optimaal bij hem of haar past. Met de meetgegevens uit de zuil en de klantgegevens, die in de zuil ingevoerd kunnen worden, bestelt de opticien de brillenglazen bij Essilor.

Daarnaast is de Visioffice een belangrijke informatiebron voor brildragers. Via het scherm kunnen vragen over oogafwijkingen gesteld worden, maar de consument kan ook filmpjes bekijken over nieuwe typen brillenglazen, coatings en monturen. Met behulp van een aantal simpele vragen en keuzemenu's kan het de consument helpen bij de keuze voor de juiste brillenglazen en het juiste montuur. Met de camera kan de consument foto's en filmpjes van zijn gezicht met verschillende monturen zien zodat hij een betere keuze kan maken en thuis eventueel advies kan vragen aan familie of vrienden.

Visioffice
De Visioffice systeem is Essilor allesomvattend meetsysteem waarmee opticiens om alle mogelijke parameters die nodig zijn voor de moderne lenzen te verkrijgen - met uiterste nauwkeurigheid / Niet alleen is Visioffice de meest krachtige sales tool beschikbaar, het zal u helpen aan te tonen en vergelijken met je patiënten als evenals demonstreren u de praktijk de geavanceerde professionaliteit.

Alles in een meettoestel
De Visioffice systeem meet het hele scala van parameters die nodig zijn voor alle premium lenzen op de markt, met inbegrip van Varilux Ipseo New Edition en Varilux Physio 2.0 f-360.

Introductie Visioffice met Eyecode
Visioffice omvat een unieke meting genaamd Eyecode die u toelaat om een stap verder te gaan in termen van de lens personalisatie door het meten van de rotatie Eye Centre (ERC).

Precieze en snelle meting
De Visioffice systeem biedt nauwkeurige resultaten - vrij van de parallax effecten en maatregelen binnen 0.1mm voor metingen op afstand (bv. PD's, Vertex afstand) en de dichtstbijzijnde graden voor hoeken (bv. pantoscopic tilt, wrap hoek). Alle metingen worden berekend en weergegeven op het scherm binnen 20 seconden en binnen eigen dossier van een patiënt.Spitstechnologie

Het Expert 3 systeem verenigt een intelligente spiegel met een uniek camera en computermeetsysteem.

Natuurlijke & precieze metingen
. De brildrager neemt plaats voor de spiegel met geïntegreerde camera met LED-verlichting en bekijkt zichzelf op
natuurlijke wijze.
. Op basis van de corneareflex wordt de PD & hoogte bepaald en dankzij de Clip Expert 3 worden de microbewegingen van het gelaat ogenblikkelijk geanalyseerd.
. Met een zijdelingse meting wordt de vertex en de inclinatie van het montuur bepaald, zelfs bij brede veren, en de kromming van het montuur (nieuw!). 
. De automatische meting is snel. In minder dan 40 seconden zijn alle metingen gedaan. De resultaten verschijnen op het
activisu pupilafstand Afbeelding 2
beeldscherm.
- Metingen van inclinatiehoek, pupilafstand, pupilhoogte, doorbuiging van het muntuur, vertex afstand enz gebueren tot op 1/10 mm.


Montuurkeuze: verhoogd comfort helpt de brildrager bij de keuze van de juiste bril. U krijgt 4 beelden naast elkaar, vast en bewegend en kan kiezen tussen de vaste en bewegende beelden, eventueel zelfs beeld per beeld uitvergroot

Glasadvies & technische info
. Bevat een database van alle toonaangevende glasleveranciers, met automatische dikte- en gewichtsberekening van het uiteindelijke afgewerkte glas.
. Toont de voordelen van ontspiegelingen, hoge brekingsindex, maatwerk, ...
. Geeft info over diktes, bereik, gewicht, glaskleur, vergelijking tussen diverse glastypes, ...

De beelden en meetresultaten van de Expert 3 kunnen op elke werkpost geopend en verder bewerkt worden. Ze worden automatisch in het klantendossier opgeslagen voor eventueel latere consultatie en/of vergelijking.

. Expert 3 is gelinkt aan het krachtige Optisoft beheerprogramma: brildragergegevens en meetresultaten worden snel en foutloos uitgewisseld.
. Expert 3 maakt gebruik van een krachtige Dual 2 Core PC, geschikt voor meerdere toepassingen en aansluiting op het internet voor automatische updates van glassoorten, glasdiktes enz..
Hulp bij brilkeuze met vaste en bewegende beelden.
activisu clip 1 activisu expert2_p3_img0 montuurkeuze Afbeelding 3Witte, gekleurde en/of verkleurende brilglazen?
U kan vòòr uw bril klaar is al zien wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.

activisu transitions glazen 3 logo_activisu expert3-webformat activisu transitions glazenVergelijking tussen de verschillende glassoorten ivm het gewicht, dikte enz...

activisu glasdikte vergelijken activisu glasdikte vergelijken activisu glasdikte vergelijken2 Activisu_3D_designhoofdOok hulp bij het aankopen van GEKLEURDE CONTACTLENZEN is mogelijk.
activisu contactlenskeuze_1 activisu contactlenskeuze_2 activisu kleurlenzenSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause