Optiek Van der Linden | Zele | 052 44 46 07
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu sportbrillen

AWARD VOOR DE MEEST VERKOCHTE KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN BRIL IN DE BENELUX

Wij kregen onlangs de Award voor de beste specialist, en het meest verkochte aantal sportbrillen en koersbrillen op sterkte in de Benelux voor 2020.
ij kregen deze award award uit de handen van Frank Cornelis (Managing Director Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear) en Sandra Van Rentergem ( Marketing manager Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear)

https://www.optiekvanderlinden.be/sportbril_op_sterkte_zonder_insert_clip-in.html
#truesportseyewear #evileyeeyewear #madeinaustria
Evil-eye-koersbril op sterkte-2021
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

EVIL EYE: Hét sport zonnebrilmerk bij uitstek.

Nu VOLLEDIG op sterkte ZONDER insert / clip-in

Bij verschillende sporten horen verschillende uitrustingen. En zeker noodzakelijk is een goede sportzonnebril.
De moderne EVIL EYE sportbrillen zijn allemaal aanpasbaar als sportbril op sterkte.


De collectie EvilEye Eyewear sportbrillen werden vroeger verkocht onder de naam adidas

! NIEUW !
sportbril op sterkte ZONDER clip-in.
ideaal voor wielrennen, mountainbike, skiën, snowboard enz


EVIL EYE zonnebrillen en EVIL EYE sportbrillen: EVIL EYE, hét SPORTzonnebrilmerk bij uitstek!
Alle mogelijke sportbrillen voor mountainbike, atletiek, golf, wielrennen, skieën, snorbaard enz...

Hun moderne sportbrillen zijn nu ook aanpasbaar als SPORTBRIL OP STERKTE. Ja, bijna ALLE EVIL EYE zonnebril en sportbril modellen kunnen geleverd worden met één van hun “performance insert” clips waarin uw brilglazen in ons eigen atelier uiterst precies gemonteerd worden. Een voor de buitenwereld onzichtbaar gemonteerde clip, waarmee u een perfect zicht hebt bij het uitoefenen van uw favoriete sport. En sommige modellen sportbrillen kunnen nu zelfs ZONDER CLIP met glazen OP STERKTE gemonteerd worden (zie volgende pagina). EVIL EYE-eyewear, toonaangevend op vlak van sportzonnebrillen met of zonder correctie.

Nieuw bij EVIL EYE:
Evil Eye eyewear FUSOR pro


De nieuwe FUSOR pro is een innovatieve en uiterst praktische sportbril, speciaal ontwikkeld voor watersport, maar daarnaast ook zeer geschikt voor bijna alle andere outdoor activiteiten.

Wedstrijdzeilers en recreatieve watersporters die een hele dag doorbrengen op een boot, staan onvermijdelijk bloot aan wind en water. Om de juiste koers te varen, is het belangrijk een perfect zicht te hebben.

De bril is voorzien van waterafstotende glazen, een uitzonderlijk breed gezichtsveld en een vernieuwend ontwerp. De bril kan ook geleverd worden mét een "floaty", een drijver bevestigd aan het sportbandje om te vermijden dat de bril zou zinken bij watersporten zoals surfen, zijlen, kiten enz…
De FUSOR Pro kan ook mét glazen op sterkte gemaakt worden. Dit door middel van een clip-in óf kan door EVIL EYE volledig op sterkte gemaakt worden ZONDER clip-in.flexible adidas evil eye half rim1
Eigenschappen van de EVIL EYE zonnebril en sportbril GLAZEN.

Hebt u al eens nagedacht waarom de glazen zo belangrijk zijn?


1/ Zichtscherpte.
Het is essentieel om, afhankelijk van licht- en weersomstandigheden de juiste lens te dragen. Op alles voorbereid zijn, kan een enorme impact hebben op uw prestatie. Om deze reden kan EVILEYE-eyewear liefst 36 verschillende zonneglazen aanbieden.2/ Bescherming.
EVILEYE-eyewear
flexible 130
biedt niet enkel bescherming tegen schadelijke UV-straling maar ook tegen andere storende factoren zoals modder, stof, insecten, wind... Tijdens de zware en supersnelle afdaling bij het mountainbiken bv. beschermt EVILEYE-eyewear uw ogen tegen zwiepende takken. Het juiste zOnneglas speelt een belangrijke rol in bescherming en biedt U een optimaal zicht.3/ Duralibility.
De zonneglazen zorgen voor 100% UV-bescherming tegen schadelijke lichtstralen. Bovendien zijn deze glazen krasbestendig, splintervrij en super licht. De EVILEYE zonneglazen blijven de ogen beschermen, zelfs tijdens mogelijke ongevallen. De anti-fog coating zorgt voor een klaar zicht in alle omstandigheden.4/ Onbeperkt zicht rondom in alle omstandigheden door
2 paar zonneglazen
is onmisbaar om U toe te laten U op alle mogelijke hindernissen te concentreren. De extreme kromming van de zonneglazen garandeert een maximaal gezichtsveld. De zorgvuldig geslepen zonneglazen zorgen voor een vertekeningsvrij beeld. En.... eenvoudig en snel te verwisselen zonneglazen zorgen ook voor een helder beeld onder alle mogelijke weersomstandigheden, want sommige EVILEYE sportbrillen / zonnebrillen woRden geleverd met 2 kleuren zonneglazen. Een LST CONTRAST glas voor bij zonnig weer én een LST BRIGHT glas voor bewolkt of schemerachtig weer.
Sneeuw... en niet enkel sneeuw maar ook water, strandzand, nat wegdek, enz. reflecteren het licht dat wordt uitgestraald in alle richtingen. Kies daarvoor een gepolariseerde zonneglas. Deze schakelen hinderlijke reflecties op een effectieve manier uit. Een verhoogd contrast en een duidelijke kleurwaarneming zijn slechts enkele van de voordelen van deze filtertechnologie. De meervoudige antireflectie-coating die bevestigd is aan de binnenkant van hetzonneglas verhindert dat er op het glas weerspiegelingen zouden voorkomen. Zodanig krijgt U een veel duidelijker en scherper zicht.
flexible adidas clip in

Kortom, laat U door ons deskundig adviseren.Meer info over de EVILEYE sportbrillen en koersbrillen op

zie ook:https://www.evileye.com/en/home

https://www.evileye.com


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause